Hess w sprawie kosmetyków zajrzyj na blog "srokao" znajdziesz tam analizy składów wielu kosmetyków... te super znane okazują się naszpikowane chemią.. na początek nie kupuj żadnych płynów do kapieli, szamponów do włosów, jeśli skórka nie będzie przesuszona to można kapac w samej wodzie (choć dla mnie to dziwne
), jeśli będą jakieś problemy skórne to krochmal (pięknie łagodzi i wygładza, tylko uwaga na śliskosc! ), albo jakiś emolient. Odsyłam na bloga i broń Boże żadne ciężkie Oilatum. U nas zanim pojawiła się cholerna alergia fajnie spr się oliwa z oliwek dodawana do wody. Nie trzeba było też już Młodej niczym natłuszczac. Składowo i cenowo bdb prezentują się kosmetyki z rossmana baby dream, ale też nie wszystkie
Teraz walczymy ze zmianami skornymi, nikt nie jest w stanie nas dokładnie zdiagnozować.. działamy trochę po omacku, ale Sarna rośnie i przybiera na wadze i to najwazniejsze
wczoraj już ponad 6200, wiec jest co nosic
Świetnie wygladacie
!
Aniko jak trafiłam w święta do szpitala, w 30 tyg Sarenka była już obrócona głową w dol
masz rację, jeszcze macie czas! Brzuszek teraz będzie rósł w zastraszającym tempie.
Współczuję pchuchniecia i upałów. Mnie dosięgnął problem w zimie, ale po 2 -3tyg odpuscil..was trochę pewnie pomęczy... ale co ja bym dała za zwiewna sukienkę i sandałki w ciazy! Brzuch pojawił się na jesień, ciągle tylko swetry i kurtki
Pozdrawiam z krzakow
Napisane na SM-A500FU w aplikacji
Forum BabyBoom