reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Bernadetko za betkę mega kciuki :)
Hess, Anika u mnie też macica dawała i daje o sobie znać, stąd nospa i magnez w dawce 2x1, bo bez tego brzuch twardnieje, napina się, kurczy i po prostu boli jak na @ :-/ ...u mnie ok, w sumie coraz ciężej, ale dajemy radę ;) ...Niunia kopie na całego - nogi ma chyba tuż pod cycami i leci po całej lini - od jednego boku cyca do drugiego, że momentami to aż boli, ale miło jest ;), rękami natomiast jeździ koło pępka, ale też jest fajnie :) ...całuje wszystkie i wybaczcie, że tak mało pisze :-/

reklama
anika11 - to dobrze, że wynik ok. Pewnie wyjdzie na to, że to macica.

Madziula_87 - no to nieźle daje Ci córeczka w kość, hehe. Ale z pewnością super są takie ruchy.
Mnie nie bolało jeszcze aż tak, bym musiała brać nospe.

Poczułam już kopniaczki kilka dni temu, a od 2-3 dni cisza. No ale jest jeszcze czas, by dziecko kopało mnie regularnie i mocno :D

Bernadetta - kciuki za betę :)

Cześć Dziewczyny ;-)
Byłam na becie wynik miał być o 15 a tu niespodzianka będzie dopiero jutro nie zdążyli wprowadzić do bazy danych i nie mogę sprawdzić a przez tel nie podadzą czyli wynik jutro :-( ja to mam pecha :-(

Kochane jutro trzymamy kciuki za ;

Bernadeta - pozytywny wynik bety
I_lka - piękne widoki (jak najwięcej jajeczek)
Kaina - piękne widoki oraz prawidłowy wynik usg

15- Bernadetta - wynik bety
15- I_lka - usg pęcherzykowe
15- Kaiina - usg prenatalne

KWIECIEŃ

18 - Ilka_a - usg pęcherzykowe
20 - Ilka_a - punkcja
20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe
29- 24magda09- usg genetyczne plus pappa

MAJ

9- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ostatnia edycja:
BErnadet ale Ci zrobili... Faktycznie twoja cierpliwość na próbę wystawiają:)))
A jutro o której masz mieć wyniki??
dziewczyny do kiedy bralyscie luteine???

reklama
Do góry