reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Bernadetta, bardzo mi przykro :( ściskam Cię mocno! Jeśli jest szansa przeniesienia się i masz na to siły, to ja sprobowalanhm wykorzystać te ostatnia stymulacje. Dużo sił Ci życzę :*

reklama
Kaiiina tak najbliżej ale chyba już nie mają miejsc dzwonili do mnie z invimed w warszawie mają jeszcze wolne miejsca i mogę się przenieść jeśli się zdecyduję ja pewnie bym się zdecydowala ale mój M.. na to podejrzewam nie pójdzie już miał dość jazdy do Rzeszowa 120 km a gdzie warszawa :-(

Moim zdaniem powinniście wykorzystać szanse ... jeżeli jeszcze była by opcja na fundusz... bo po 30 czerwca to ciekawa jestem jak to będzie wyglądać,...;/

Bernadetta kurczę tak Ci kibicowałam i celowo od forum stroniłam ,bo nawet mi sie dłużyły dni do twojej bety [emoji17] miałam nadzieje ,ze bedzie wysoka ,bardzo mi przykro [emoji17]

Dziewczyny mam jeden pęcherzyk 18 mm reszta od 12-14 mm ,dostałam jeszcze na 3 dni menopur po 225 j myślicie ,ze jest szansa zeby do poniedziałku urosły ? Troszkę jestem podłamana :/ jest ich sporo bo 12 ale małe .
Estradiol 619 pg/ml
Progesteron 0,48 na/ml

Ostatnia edycja:
Ilka_a - spokojnie, 3 dni to jeszcze sporo czasu, potem zastrzyk na dojrzenie, będzie dobrze.

Bernadetta - przykro mi Kochana, że jednak nie wyszło. Mocno wierzyłam, że jednak się uda. Myślę, że powinniście spróbować trzeci raz, póki możecie. Wiem, że te dojazdy to trudna sprawa, ale myślę, że warto się pomoczyc jeszcze.

Witam się w sobotni poranek jeszcze z łóżeczka ;) jakie plany macie na weekend?? Co u was?;)
Ilka Hess dobrze pisze do poniedziałku na pewno podrosna nie martw się na zapas:)
U nas dziś pięknie słoneczko świeci:) a jutro idziemy na ur. Do tesciowej:-D

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ,do tej pory jakos na luzie do tego podchodziłam ,nawet na chwile nie myślałam czy rosną,ile ich jest . A wczoraj po wizycie złapałam małego dola ,teraz juz lepiej, bo sprawdziłam estradiol w 8 dniu stymulacji z ostatniej stymulacji I był o polowe niższy a było 7 jajcow ,wiec uspokoiłam sie ;)
Kaiina ja dzisiaj jeszcze popracuje troche , bo potem juz punkcja i transfer ,wiec nie bede miała jak ( mam taki swoj mały biznesik ) a jutro i przyszły tydzień odpoczywam sobie :)

Cześć dziewczyny
Ja prubuje się pozbierać i niweluje smutek pracą a że mam jej sporo bo wnet zacznie się sezon problem mam tylko w nocy dziś nie mogłam znów spać wszystko lezie na głowę i chociaż żebym miała jakiś dalszy plan to może byłoby inaczej a tak..
Mąż po tym jak mu powiedziałam że niestety ale się nie udało trzasnol drzwiami i tyle go widziałam wrócił późno i od razu poszedł spać a dziś wyszedł wcześniej i też nie rozmawialiśmy :-( mam wrażenie że ma do mnie żal że nie wyszło :-( jestem z tym sama i źle mi z tym :-(

reklama
Ilkaa to w takim razie milej pracy :)) a nie mówiłam ze szkoda na zapas się martwic:))
To w takim razie w poniedziałek była by punkcje???

Bernadet przykro mi :( pozbieraj jakoś siły:* kurcze wściekła jestem na Twojego męża:/ zamiast być przy Tobie i wspierać no i kombinować dalszy plan działania póki jest jeszcze możliwość na fundusz... to strzela fochy:/ przecież to nie jest twoja wina że się nie udało ... :/ jeżeli tak myśli to głupie ma myślenie...
wiesz jestem tego zdania ze na pewno mniej wam wyjdzie na dojazdy nawet do BS niż potem zaczynać wszystko prywatnie...
nNo ale to tylko moje zdanie...

Nie martw sie:**
Ps. Masz nas:))

Do góry