reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Bernadetko za betkę mega kciuki :)
Hess, Anika u mnie też macica dawała i daje o sobie znać, stąd nospa i magnez w dawce 2x1, bo bez tego brzuch twardnieje, napina się, kurczy i po prostu boli jak na @ :-/ ...u mnie ok, w sumie coraz ciężej, ale dajemy radę ;) ...Niunia kopie na całego - nogi ma chyba tuż pod cycami i leci po całej lini - od jednego boku cyca do drugiego, że momentami to aż boli, ale miło jest ;), rękami natomiast jeździ koło pępka, ale też jest fajnie :) ...całuje wszystkie i wybaczcie, że tak mało pisze :-/

reklama
anika11 - to dobrze, że wynik ok. Pewnie wyjdzie na to, że to macica.

Madziula_87 - no to nieźle daje Ci córeczka w kość, hehe. Ale z pewnością super są takie ruchy.
Mnie nie bolało jeszcze aż tak, bym musiała brać nospe.

Poczułam już kopniaczki kilka dni temu, a od 2-3 dni cisza. No ale jest jeszcze czas, by dziecko kopało mnie regularnie i mocno :D

Bernadetta - kciuki za betę :)

Cześć Dziewczyny ;-)
Byłam na becie wynik miał być o 15 a tu niespodzianka będzie dopiero jutro nie zdążyli wprowadzić do bazy danych i nie mogę sprawdzić a przez tel nie podadzą czyli wynik jutro :-( ja to mam pecha :-(

Kochane jutro trzymamy kciuki za ;

Bernadeta - pozytywny wynik bety
I_lka - piękne widoki (jak najwięcej jajeczek)
Kaina - piękne widoki oraz prawidłowy wynik usg

15- Bernadetta - wynik bety
15- I_lka - usg pęcherzykowe
15- Kaiina - usg prenatalne

KWIECIEŃ

18 - Ilka_a - usg pęcherzykowe
20 - Ilka_a - punkcja
20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe
29- 24magda09- usg genetyczne plus pappa

MAJ

9- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ostatnia edycja:
BErnadet ale Ci zrobili... Faktycznie twoja cierpliwość na próbę wystawiają:)))
A jutro o której masz mieć wyniki??
dziewczyny do kiedy bralyscie luteine???

reklama
Do góry