reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jedne i drugie co wstawiłaś to te :) tylko różna ilość w opakowaniu. Też je polecam, ładnie pokazują i ciemnieją, trochę już ich w swojej karierze staraczki zrobiłam
te fioletowe chyba są czulsze bo jest napisane że są wczesne - zamówiłam - zobaczymy jak będą się sprawdzać. W sumie to nie lubię strumieniowych bo zawsze opryskam wszystko 🤣 a tak do pojemnika i jedziem 🤩

reklama
Dziewczyny, a czy w trakcie stymulacji pojawił się wam płodny śluz? Kurcze ja mam takie objawy jakbym niedługo miała mieć owulke 🤪 chyba nie jest to możliwe przy menopurze, puregonie i gonapeptylu?
Niby moja druga stymulacja ivf, a totalnie inaczej przechodzę.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a czy w trakcie stymulacji pojawił się wam płodny śluz? Kurcze ja mam takie objawy jakbym niedługo miała mieć owulke 🤪 chyba nie jest to możliwe przy menopurze, puregonie i gonapeptylu?
Tak, prawie od samego początku stymulacji miałam taki śluz

Ja mam do tej pory, mimo zastrzyku na pęknięcie dalej się utrzymuje. Jest u mnie z jakieś 8 dni już i to w takiej ilości, jakiej normalnie nie mam.

Dziewczyny, które transferowaly na naturalnym cyklu w którym dniu wypadł Wam transfer 5dniowej blastocysty? Ja cykle mam 31-34. Owulacja 15dc-17dc, ale może dostanę ovitrelle przed.

U mnie dzisiaj 4+6, mdłości męczą. Myślę umówić się na wizytę USG do ginekologa.
Zażywam estrofem 5x1 i progesterony (cyclogest 3x, prolutex 1x, duphason 3x2)
Czy te leki też będą powodować takie mdłości? Najgorzej wieczorem i rano

reklama
Do góry