reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kaiina, piękne wiesci:) następnym razem będzie piękne serduszko:) cieszę się bardzo!!

Magda, piękny przyrost! Niech dalej wszystko dobrze się dzieje :)

Dziewczyny najśmieszniejsze jest to że Szwagierka za mąż wychodzi 29 października i poprośiła mnie dzisiaj o świadkowanie:DHEHEHEH a pewnie gdzieś w tych dniach bym rodziła :D ale jajaca ;)

Bernadetta - bierz i się nie pytaj. Kto pierwszy, ten lepszy, hihi. To niniejszym oficjalnie przekazuję Kalendarz w Twoje ręce! Gratuluję :)

reklama
Kaiiina czas szybko leci od wizyty do wizyty:laugh2: także niebawem zobaczysz swoje ukochane serduszko:tak:
Magda piękny przyrost:biggrin2:
Anika dzia za wiadomość:tak: do wizyty i tak nie doszło bo dzwoniłam do Gamety i bez wyniku wycinka stwierdzili, że nie ma sensu przyjeżdżać:baffled: czekam na marzec i na "naszą Panią":-p a tak ogólnie to ja tam "zaliczyłam" prawie wszystkich lekarzy od ivf oprócz wspomnianej wcześniej lekarki :-p

Do góry