reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kaiina, piękne wiesci:) następnym razem będzie piękne serduszko:) cieszę się bardzo!!

Magda, piękny przyrost! Niech dalej wszystko dobrze się dzieje :)

Dziewczyny najśmieszniejsze jest to że Szwagierka za mąż wychodzi 29 października i poprośiła mnie dzisiaj o świadkowanie:DHEHEHEH a pewnie gdzieś w tych dniach bym rodziła :D ale jajaca ;)

Bernadetta - bierz i się nie pytaj. Kto pierwszy, ten lepszy, hihi. To niniejszym oficjalnie przekazuję Kalendarz w Twoje ręce! Gratuluję :)

reklama
Kaiiina czas szybko leci od wizyty do wizyty:laugh2: także niebawem zobaczysz swoje ukochane serduszko:tak:
Magda piękny przyrost:biggrin2:
Anika dzia za wiadomość:tak: do wizyty i tak nie doszło bo dzwoniłam do Gamety i bez wyniku wycinka stwierdzili, że nie ma sensu przyjeżdżać:baffled: czekam na marzec i na "naszą Panią":-p a tak ogólnie to ja tam "zaliczyłam" prawie wszystkich lekarzy od ivf oprócz wspomnianej wcześniej lekarki :-p

Do góry