reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
heheheh Hess może jeszcze tak być:d ale wolałabym iść z brzuchem na to weselicho:D
Kate leci celi dopiero co była punkcja a to już pęcherzyk widziałam:)))

Hess a zatem dzekuje i obejmuje oby przyniusl mi Szczęście :-D
A zatem dziewczynki meldowac mi się tu :biggrin2: kogo i na kiedy wpisać usiade później na kompa to ładnie uzupełniamy kalendarz :happy2:

super:) Bernadet to teraz Ty szykuj sie na plusa i za 12 tyg. oddanie komuś kalendarza:ppp
aaa i możesz mnie również do kalendarza wpisać na wizytę w Lux Med;)) na 02.03 może już będzie serduszko wcześniej;) to by był 30dpt :)

Ostatnia edycja:
LUTY

25 - niebajka - ktg, przepływy, usg
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC
01 - Bernadetta - wizyta w klinice
02 - Kaiina - wizyta w Lux Med
02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
07 - kaiiina - usg serduszkowe
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Jeszcze kogoś ? A może coś pominęłam ?
Kaiina oczywiście jak tylko mi się uda oddam kolejnej :-) :)

Oby szybciutko poskutkowało i abym długo nie musiała czekać na rezultaty :-) :)
A tak z innej beczki bo tak czytam i czytam ten program i regulamin ( chciałam się dowiedzieć ile trzeba odczekać między jedną a drugą stymulacja) gdzieś kiedyś wyczytałam że pół roku ale nie mogę znaleźć ale wyczytałam że jeśli chodzi o crio transfer można podać tylko jednego mrozaczka czy któraś z was orientuje się jak to właściwie wygląda ? Czy nie można podać dwóch ?:frown:

reklama
Właśnie a jezeli chodzi o mrożenie naszych mrozaczkow to po 30 czerwca z własnej kieszeni za nie płacimy??
Jestem ciekawa jak to wszystko wyniknie ...
Bernadet u nas w klinice nie maja juz kasy na kolejne stymulacje:/ wiec albo prywatnie albo może gdzieś znajdzie się w Pl klinika która ma miejsce... Ja wyczytałam ze 1 mies. Przerwy starczy..

Do góry