reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
heheheh Hess może jeszcze tak być:d ale wolałabym iść z brzuchem na to weselicho:D
Kate leci celi dopiero co była punkcja a to już pęcherzyk widziałam:)))

Hess a zatem dzekuje i obejmuje oby przyniusl mi Szczęście :-D
A zatem dziewczynki meldowac mi się tu :biggrin2: kogo i na kiedy wpisać usiade później na kompa to ładnie uzupełniamy kalendarz :happy2:

super:) Bernadet to teraz Ty szykuj sie na plusa i za 12 tyg. oddanie komuś kalendarza:ppp
aaa i możesz mnie również do kalendarza wpisać na wizytę w Lux Med;)) na 02.03 może już będzie serduszko wcześniej;) to by był 30dpt :)

Ostatnia edycja:
LUTY

25 - niebajka - ktg, przepływy, usg
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC
01 - Bernadetta - wizyta w klinice
02 - Kaiina - wizyta w Lux Med
02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
07 - kaiiina - usg serduszkowe
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Jeszcze kogoś ? A może coś pominęłam ?
Kaiina oczywiście jak tylko mi się uda oddam kolejnej :-) :)

Oby szybciutko poskutkowało i abym długo nie musiała czekać na rezultaty :-) :)
A tak z innej beczki bo tak czytam i czytam ten program i regulamin ( chciałam się dowiedzieć ile trzeba odczekać między jedną a drugą stymulacja) gdzieś kiedyś wyczytałam że pół roku ale nie mogę znaleźć ale wyczytałam że jeśli chodzi o crio transfer można podać tylko jednego mrozaczka czy któraś z was orientuje się jak to właściwie wygląda ? Czy nie można podać dwóch ?:frown:

reklama
Właśnie a jezeli chodzi o mrożenie naszych mrozaczkow to po 30 czerwca z własnej kieszeni za nie płacimy??
Jestem ciekawa jak to wszystko wyniknie ...
Bernadet u nas w klinice nie maja juz kasy na kolejne stymulacje:/ wiec albo prywatnie albo może gdzieś znajdzie się w Pl klinika która ma miejsce... Ja wyczytałam ze 1 mies. Przerwy starczy..

Do góry