Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajCześć dziewczyny ;-)
Już jestem od dwóch dni się zamierzam napisać ale brakło mi czasu moi się pochorowali mąż złapał wirusa małemu wychodzą kły ( za każdym razem tak samo wymioty, biegunka, gorączka) normalnie padam z nóg mało co spałam przez ostatni tydzień raz że denerwuje się cały czas wynikiem a tu jeszcze to wszystko.
Kaiiina pewnie jesteś już po transferze ale trzymałam mocno kciuki i nadal będą trzymać za piękne wgryzienie.
Kwiatek1988 dziewczyny napisały już chyba wszystko ja ze swojej strony dodam że jeśli się czegoś bardzo pragnie to nic nie powinno ci stanąć na drodze.
Witch powodzenia na wizycie oby wszystko poszło po twojej myśli.
Hess czuję się tak sobie nadal bolą jajniki, pobolewa dołem brzuch nie wiem co się działo wczoraj (może się wgryzaly albo wgryzly i się udało) ( albo wręcz przeciwnie) miałam ból jak na @ a resztki luteiny tak jakby lekko pozbawione na różowo ?
Najgorsze że i mnie zaczyna brać jakiś wirus już dziś katar ciekawe czy mogę wziąć jakieś krople ?