reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witajcie kochane Anika jestem jestem trochę gorsze dni ; ( staram się ciągle coś robić aby nie myśleć...troszkę chciałam odpocząć. Plan jest taki że czekam na @ możliwe że jutro zawita i znów od 2dc tabletki w 10dpt usg i umawiamy transfer. Tylko że ja już nie mam nadzieji :(( wszystkie zarodki to blastocysty ponoć super,za każdym razem słyszę że takie zarodki sie przyjmują. Jak za 1 razem się udało a teraz ciągle nie wychodzi.Boję się że coś jest nie tak

reklama
Magda, niech @ przychodzi szybko i nie robi rewolucji. Wierzę, ze jak zaczniesz lykac estrofem, to wrócą nadzieję i pozytywne myśli :* najgorsze jest czekanie...

Kaiina, ladnie:)

Magda nie poddawaj się wiem coś o tym ja o moje szczęście walczyłam ze wszystkimi 6 lat pamiętaj nadzieja umiera ostatnia wiec głowa do góry i marsz do przodu :-)
Anika11 super gratuluję :-)
Ja dziś niby wszystko super po transferze i tak dalej ale chyba mam gorszy dzień nic mi się nie chce wszystko mnie denerwuje i w dodatku ten czas który jakby stanął w miejscu :-(

reklama
Kwiatuszek, też kojarze Twój nick:) wydaje mi się, ze po zmianach w listopadzie zapladniaja tylko 6komorek i nie ma znaczenia, czy to podejście jest rządowe, czy komercyjne

Magda, dobrze, ze jesteś :*

Hess, gdzie się podziewasz?

Do góry