reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Okii Kaiiinka...poczekam...poczekam:))))A Ty tam chyba ten jajnik na punkcji bedziesz musiala trzymac:):):)

Chyba musze wyluzowac;)

With myślałam że przelalam ci trochę pozytywnej energi;) jak ty nie wierzysz że się uda to my tu od tego jesteśmy zeby wierzyć w twój plus!!!
Anika lekarz podsunął do góry moja koszulke dwoma palcami ucisnal na brzuchu mój lewy jajnik i mówi" niech pani tak trzyma " a ja że o co kaman:D i też dwoma palcami trzymałam jajniczek:D a doktor sonda jeździł w środku:p tak na przyszłość juz będę wiedzieć hehe śmieszna sytuacja do tej pory się śmieje:D

Ostatnia edycja:
Kaiiinko dziękuję za spotkanko :), pomimo dyskomfortu jaki sprawiają Ci jajcorki ;) mam nadzieję, że zaraziłam Cię wiruskami i że w czwartek, piątek i kolejne dni będą równie dobre wieści jak dziś :)
Witch ja robiłam w 8 dpt betę, ale przy blastkach ;) na twoim miejscu jeszcze bym poczekała ;)
Bernadetko za wgryzanko Maluszka kciuki zaciśnięte :)

Ja również dziękuję;*
Tobie madziu jak i asi;) bardzo milo było was poznać i oby więcej takich wyjść i spotkań:D
jajka przeżył ja tez wiec jest ok

Cześć dziewczyny ;-)miałam n a pisać wczoraj ale mój mały rozbujnik tak mi dał popalić że nie miałam wieczorem siły na nic. Transfer wypadł lepiej niż myślałam miała być blastka i merulka a tu przyjechałam do kliniki i okazuje się że są dwie blastki :-) a zatem trzymajcie kciuki za blizniaki ;-) może się uda :-)
Kaiiina przyjechałam 14. 30 a wyszłam 15. 30 nie wiem jak ty wyglądasz wiec nie wiem czy się widziałaśmy ale bardzo prawdopodobne miałam granatowe dżinsy i czerwony sweterek a do którego lekarza chodzisz ?
Powiem Ci że nie tym razem też strasznie bolały jajniki właściwie bolą do teraz mam wrażenie że po punkcji nic nie zmalały :-( a wczoraj aż podskoczylam kiedy wkładał mi ten rozwieracz.
Witch ja przy ostatnim razie miałam blastke i merulke wyniki robiłam w 10 dniu pierwsza beta ok druga urosła 80% potem spadła do zera ( podobno efekt po obumarciu merulki) i kolejna była już bardzo wysoka a dwa tyg później było widać pęcherzyk ciążowy ( mogłam coś powrócić z terminami wiec się nie sugeruj nimi ) wiec warto poczekać chwilkę :-)
Jeśli do którejś się nie odniosłam przepraszam ale jestem na tel i ciężko odpowiadać na coś czego się nie widzi ;-)
PS. Bo bym zapomniała ja wynik robię 3 lutego w Matki Boskiej Gromnicznej może mi to przyniesie szczęście albo dwa szczęścia ;-)

reklama
Do góry