reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kwiatuszek, no to start! niech to będzie dla Ciebie owocny czas:)

Kasia, skrobnij, co lekarz rzekł na wizycie!

Hess, rwa odpuszcza, czy nadal męczy?

Witch, jak nastroje przed jutrem? pamiętaj, tylko spokój nas uratuje ;)

ja od dzis do niedzieli mam studia. pojechałąm dzisiaj, ale byłam tylko połowę czasu,a wracając wpadłam do mojej lekarki po recepty i nawet udało mi się z nią pogadać odnośnie leków i wizyty, początkowo miałam mieć wizytę 9 lutego, ale uprosiłam, by byłą wcześniej i tak oto 4 lutego zobaczę Kropka :)

kwiatuszekq20 - super, to widzę, że u nich norma, też miałam taki zestaw, tylko ciutkę inne dawki + Clo. :) Encorton też masz brać? Idziesz krótkim protokołem? Kiedy kolejna wizyta? Trzymam kciuki za dobry jakościowo kurniczek :)

anika11 - rwa jeszcze nieco męczy, ale już słabsza jest :) Fajnie, że zobaczysz Kropka wcześniej, już się nie mogę doczekać Twojej relacji z wizyty :)

KasiaMakaronik - jak wizyty?

kaiiina - powodzenia jutro, jak tylko dojdziesz do siebie, to dawaj znać co i jak :)

Witch320 - zaciskam kciuki &&&&&&& za jutro.

Jutro trzymamy kciuki za pozytywną betę Witch320 i jajcobranie kaiiiny :)

STYCZEŃ

28 - Witch320 - I pozytywna beta !!
28 - kaiiina - punkcja

29 - Hess - USG ciąży

LUTY

02 - kaiiina - udany transfer!!
03 - Bernadeta - I pozytywna beta!!
04 - anika11 - I spotkanie z Kropkiem
05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - KATE23 - anestezjolog
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15 - KATE23 - histeroskopia
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
anika11 - miałam 7,5 mg (1,5 tabletki dziennie). No właśnie tu było moje niedopatrzenie i lekarza też, bo po punkcji brałam nadal, ale tabsy się skończyłī, a będąc na konsultacji 5 dni po punkcji nie zapytałam lekarki o to, ona też nic nie mówiła i generalnie wyszło na to, że z dnia na dzień przestałam brać. Potem hiperka, to w ogóle zapomniałam o tym......no i po prawie miesiącu to już nie było sensu się o to pytać.
Generalnie wiem, że czasem schodzi się z niego pół roku, albo lekarze robią szybkie schodzenie i trwa to 2 tygodnie. Ale nie wiem jak dawki wyglądają.

reklama
  • Cześć dziewczyny ;-)
Witch Kaiiina trzymam kciuki za pozytywną betę i udaną punkcje ;-)
Kwiatuszek super oby dalej do przodu :-)
Anika11 super że się udało załatwić wcześniej wizytę :-)
Dziewczyny tak pisaliscie wczoraj o encortonie i tak się zastanawiam ja go dostałam dopiero po transferze w dawce pół tabletki 5 mg na noc ostatnim razem też tak miałam i teraz tak się zastanawiam czy to oby nie za mało ?

Do góry