reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasia a nie można na 2dni to podzielić?? Dziewczyny a wy jak robiłyscię? Też oglądałam filmik. Chyba można bo jak z nim rozmawiałam to mówiłam że jak po pol to do 11dnia mi starczy włącznie tylko trzeba określić mniej więcej pol bo w moim nie m
a podziałki. Kasiu a z dworca daleko jest do szpitala ? Myślę o pociągu też ale o 6.20już bym była na pkp nie wiem trochę nie znam aż na tyle Poznania autem to inaczej

reklama
Kasik nasz doktorek za wiele nie mówił, ale jak zaczęliśmy z M stymulkę, to dostaliśmy do podpisania 15 stron regulaminu :eek: i tam było napisane, że w trakcie pick upu i transferu nie zalecane jest stosowanie kosmetyków zapachowych, bo wpływają niekorzystnie na komórki i zarodek. Nie ryzykowałam dlatego pomalowałam tylko rzęsy i użyłam antyperspirantu, bo przecież tego dnia bez tego ani rusz :-D. Niestety jutrzejszego transferu nie przeprowadzi mi nasz doktorek, bo nie przyjmuje w środy, dlatego moje maleństwo poda mi jakiś dr S.
A tak z dobrych wiadomości to wczoraj dzwonili do mnie z laboratorium i z 6 komóreczek zapłodniły się 3 :happy: i te 3 się dzielą :-D i wczoraj były już 8 komórkowe, typu B. Pani powiedziała, że wyglądają bardzo ładnie i nie widzi przeszkód, żeby się to zmieniło:laugh2:- oby. Jutro po 15 będę już ciężaróweczką, przynajmniej przez jakiś czas.

Kwiatuszek ja też przyjmuję pół gonapeptylu, mnie lekarz powiedział, że te drugie pół trzeba wylać, nie wolno z jednej strzykawki wkłuwać się dwa razy. Ja robię tak, że najpierw pół strzykawki wylewam a drugie pół podaję sobie;-)
Ania M81 widzę, że masz podobne FSH i AMH do mnie tzn ja FSH mam 10,81 jakieś dwa lata temu miałam ok 7, a AMH mam 3,9 - trochę mniejsze niż twoje co prawda ale dobre.
Lawendowy a kiedy następna wizyta? Najważniejsze, że kruszynka rośnie. Pracujesz jeszcze?
Malwisia co u Ciebie, daj jakiś znak.
Angella a ty jak tam?
Genna jak się czujesz, to już w piątek?
Solo a ty już załatwiłaś coś, daj znaka;-)
Pozdrawiam bardzo serdecznie

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki. Ja po cichutko codziennie wieczorkiem was czytam. Darka miło że o mnie pamiętasz :) Teraz jestem w pracy więc wasze posty nadrobię później, a co u mnie? 26.09.2013 r. jadę do lekarza, to będzie 16 dzień brania antyków drugie opakowanie i wtedy mają mnie zbadać czy jestem wyciszona i czy podawają mi jakiś lek na "d" zapomniałam nazwę czy robimy krótki protokół. Boję się bo może jeszcze znowu coś wymyślą i wszystko się odwlecze

reklama
Do góry