reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

WRZESIEŃ

wrzesień - Genna piękna betka
wrzesnień - Kwiatek oczekiwanie
na @ przed stymulacją
16 wrzesień - darka85 podglądanko jajeczek
13 wrzesień -@mika biopsja-pobranie jajeczek
13 wrzesnia - magdalenka85
zakwalifikowana
18 września -@mika in vitro
18 września - Gizas wizyta kontrolna
20 września - darka85 - udane jajkobranie

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

reklama
muszę się pochwalić bo wybuchnę z radości! i trzymam kciuki za pary, które czekają na decyzję!

hihihi też tak mam, ja to dodatkowo taki oszołom jestem,że jak mój cudny doktorek powie mi, że coś się udało,że jestem już o krok bliżej do spełnienia największego naszego marzenia wariuję .... wybieram imiona, kolor pokoju , ubranka .... mój M. krzyczy na mnie bo gdy robiliśmy IUI i sie nie udawało - to roczarowanie było jeszcze większe...Ale cóż ja tak mam. Nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak.

Kwiatuszek nie wiem czy to pytanie do mnie- ale jak by co to odpowiadam, za mną już 13 dni na gonapeptylu plus w tym 7 dni stymulacji fostimonem. Nie wiem dokładnie ile za leki, bo w InviMedzie jest tak, że leki nie kupujesz w aptece tylko u nich i w pierwszym dniu stymulacji wpłacasz 4tys i na koniec procedury podliczają leki i jak coś to zwracają kasę lub trzeba dopłacić, ja już do tej pory zużyłam 21 amp Fostimonu i czeka jeszcze 12 amp plus 14 gonapeptylu i czeka jeszcze cztery. Kiedyś już byłam stymulowana Fostimonem i ampułka kosztowała ok 90 zł więc ok 2970 za Fostimon plus gonapeptyl liczę ok 750 zł więc już jest nieźle.....
Karusia na pewno będzie dużo ładnych i dorodnych pęcholi

aaaaaaa widze,że mamy taki sam szał:-) cieszę się, że są tutaj same ,,pozytywne wariatki'' i pomysleć, że jeszcze jakis czas temu nawet nie potrafiłam się usmiechnąc a teraz?tryskam energią i do kliniki jeżdże tak jakbym jeździla conajmniej po wygraną w toto-lotka! :-)

aaaaaaa widze,że mamy taki sam szał
biggrin.gif
cieszę się, że są tutaj same ,,pozytywne wariatki'' i pomysleć, że jeszcze jakis czas temu nawet nie potrafiłam się usmiechnąc a teraz?tryskam energią i do kliniki jeżdże tak jakbym jeździla conajmniej po wygraną w toto-lotka!
biggrin.gif

hihihi też tak mam, ja to dodatkowo taki oszołom jestem,że jak mój cudny doktorek powie mi, że coś się udało,że jestem już o krok bliżej do spełnienia największego naszego marzenia wariuję .... wybieram imiona, kolor pokoju , ubranka .... mój M. krzyczy na mnie bo gdy robiliśmy IUI i sie nie udawało - to roczarowanie było jeszcze większe...Ale cóż ja tak mam. Nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak.

Dopisuje się:

WRZESIEŃ

na @ przed stymulacją
zakwalifikowana
18 września - Gizas wizyta kontrolna
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

tak bym chciala, żeby wszystkie tu babeczki doszły do finału naszej długiej i ciężkiej drogi do upragnionego szczęścia :-)
iiiiiiii tak jak robiło się spotkania Naszej Klasy zrobimy wieeeeeelkie spotkanie ,,po latach'' mamusiek invitro :-):-D

Kwiatuszek masz tak samo na imię jak moja siostra to na pewno zapamiętam:tak:. Ja do Poznania mam 34 km i dojeżdżam codziennie pociągiem, ja sama pytałam czy mogę być o 7:20 bo wolę mieć chwilę zapasu bo z pociągami to różnie bywa. Też mi mówił, że będzie chciał mnie widzieć w poniedziałek to myślę , że na tą samą godzinę. W poniedziałek muszę się prof. zapytać czy da mi L4 od punkcji aż do zrobienia bety bo nie zamierzam ryzykować chodząc do pracy a ty?

reklama
Dopisuje się:

WRZESIEŃ

na @ przed stymulacją
zakwalifikowana
17 września - karusia28 podglądanko jajeczek