reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

widzę, że jakaś kobieta atakuje doktora pracującego w Parens zamiast skontaktować się z kliniką, co więcej mam wrażenie, że pisze w imieniu/ w obronie tej Endo agi z insta xD no chyba, że to ona 😂 na jej miejscu zaczekałabym na transfer przed robieniem dramy

Załączniki

• IMG_3336.png
    IMG_3336.png
    301,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
widzę, że jakaś kobieta atakuje doktora pracującego w Parens zamiast skontaktować się z kliniką, co więcej mam wrażenie, że pisze w imieniu/ w obronie tej Endo agi z insta xD no chyba, że to ona 😂 na jej miejscu zaczekałabym na transfer przed robieniem dramy
Możliwe albo jest więcej takich przypadków jak ona. Drama, nie drama same wiemy jak przy ivf człowieka ponoszą emocje, nerwy i natłok myśli, więc nie wiem jak ja bym się zachowała w jej sytuacji.

Na pewno nie ona, może ktoś jej nieprzyjemności narobić. Też mam wrażenie że to o niej.
Nie bronie ich, ale współczuję wszystkim lekarzom bo kobiety na hormonach mają różne wybuchy, ja sama wczoraj powiedziałam że Panu dobrze mówić bo Pana nie tyczy... uśmiechnął się.

Ja już po wizycie i tym razem jest już wszystko ok. Nie ma już śladu po usuwanej torbieli, jajnik ładnie zagojony. Dziś dostałam dokumenty do uzupełnienia plus dziś mam już wizytę u genetyka i startujemy z długim protokołem ✌🏻 w końcu po tych wszystkich przygodach wracam do żywych i w końcu coś zaczyna iść zgodnie z planem. Oby nic się już nie zes💩 😅 no i też dowiedziałam się że dr zakłada że nie będziemy mieć więcej niż 3 zarodki, raczej wydaje mu się to mało prawdopodobne mimo że zapładniamy wszystkie komórki.
No to teraz niech będzie już w końcu z górki! To na luzie na początek stymulacji stymulacji już doktorek wróci, nie? :) daj znać jak wyglądało spotkanie z genetykiem :)

Do góry