reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
@mika kciukasy za jutro :tak::-) A nasz doktorek przyjmuje w Invikcie codziennie oprócz czwartku, z tego co się dowiedziałam ostatnio ale tylko we wtorki i piątki do południa a w pozostałe dni po południu, tak więc w środę chyba od 15:30 lub 16. Rano przyjmuje w szpitalu w Elblągu :-)

Kwiatuszek a nie da się najpierw pół wycisnąć do innej strzykawki i sobie podać a na drugi dzień użyć reszty z pena? Nie robiłam tak nigdy ale chyba tak by się dało i jaka oszczędność ;-):-)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek na chłopski (a raczej babski) rozum skoro miało Ci starczyć to co przepisał po pół a Ty przeliczyłaś po całym i by nie starczyło to raczej nie należy wyrzucać drugiej połowy. Chyba, że jako rasowa blondynka się mylę :confused:

Gonia, wczoraj zaczął się 7 tydzień, wg normalnej rachuby. A defakto jest to mój 27dpt, czyli niecałe 4 tygodnie.

Darka, następna wizytę mam w poniedziałek 23.09.
Oczywiście cały czas jestem na posterunku w pracy :tak:

reklama
Do góry