reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess fajnie, że napisałaś do MZ w sprawie dalszej kontynuacji programu. Szkoda tylko, że takie pary jak chociażby ja i mój m są po 3 pełnych próbach skreslani. Bo szkoda im kasy na takie trudne przypadki :-(
Ale póki co...mamy jeszcze dwa mrozaczki, w nich nadzieja...

Anika, wiem co czujesz, ja też byłam rozczarowana jak okazało się, że muszę kolejny cykl odczekać z powodu papierologii.

reklama
Dziewczyny, a może to los chce, żebyście zaczęły Nowy Rok od nowego planu, nowej próby, bo szczęście się wyczerpało na 2015 rok? In vitro to próba cierpliwości, taka nauka na przyszłość, która przyda się, gdy już dziecko będzie na świecie;-)

Jutro trzymamy kciuki za OlęSzy i Madziulkę Rz :-D, może się dziać!!

Madziulka Rz
- czujesz coś? Będziesz jutro może rodzić czy czekasz do 23-ciego??;-)

LISTOPAD

16 - OlaSzy - podglądanko w brzuszku + ostatnie badania przed porodem
16 - Madziulka Rz - rozpakowuje się ??

19 - Hess - powrót do walki z nowym planem
20 - DW87 - ustalenia do crio
23 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku / rozpakowuje się ??
27 - OlaSzy - rozpakowuje się ??
28 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka

GRUDZIEŃ

14
- OlaSzy - rozpakowuje się ??

STYCZEŃ

anika11 - crio!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Haha Hess czekamy dalej 23 na wizycie decyzja co robimy z tym zasiedzeniem
;-) narazie od 2 tygodni brzuch opadnięty a mały rozpycha go i czasami jest kwadratowy :-) wisi na nogach :-) ciężko już się ruszać a co dopiero pracować..... Czekamy na finał;-)

Madziulko o kwadratowym brzuchu :) niech się dobrze dzieje!!!

Hess, jak tam? czujesz się ok na tych lekach?

u mnie 22dc, jakiś tydzien do @. niech szybciej czas leci!!

reklama
Do góry