reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziś trzymamy kciuki za 24magda09
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

LISTOPAD

10 - 24magda09 - wizyta u lekarza prowadzącego

16/23 - Madziulka Rz - rozpakowuje się
19 - Hess - powrót do walki z nowym planem
20 - DW87 - ustalenia do crio
23 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku ??
29 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Ja mam 16.11 wizytę u ginekologa - podglądanie plus wykonanie ostatnich badań do porodu. Cholerka, kiedy to zleciało?:sorry:

reklama
OlciaSzy - kurcze, to lada chwila można powiedzieć !!! Super. Ten czas zaiwania bardzo, mam nadzieję, że ja też będę miała takie odczucia będąc już w ciąży, hehe. W przyszły czwartek idę już na wizytę i będę wiedziała czy i jaki mam Menopur do brania, to zgłoszę się do Ciebie :). A Ty jaką dawkę masz Menopuru? 600 czy 1200?

AAAA i na kiedy masz termin porodu?

OlciaSzy - kurcze, to lada chwila można powiedzieć !!! Super. Ten czas zaiwania bardzo, mam nadzieję, że ja też będę miała takie odczucia będąc już w ciąży, hehe. W przyszły czwartek idę już na wizytę i będę wiedziała czy i jaki mam Menopur do brania, to zgłoszę się do Ciebie :). A Ty jaką dawkę masz Menopuru? 600 czy 1200?

AAAA i na kiedy masz termin porodu?
Hessiątko moje, chyba 600. Ja mam pozytywne odczucia w sprawie Twojej nowej drogi, teraz masz nieograniczone opcje, żaden program i "normy" nie będę Cię ograniczać, UDA SIĘ! :-)

a poród.. hm.. z OM - 14,12, ale USG wskazuje na 27,11:sorry: ciało daje sygnały, że w każdej chwili mogę rodzić:confused2: więc pewnie wyjdzie tak, że przed świętami urodzę:-D

OlaSzy - to blisko mojej daty urodzin, ja urodziłam się 6 grudnia w Mikołajki, więc strzelce są the best!!:-D

Madziulka Rz - mam nadzieję, że maluch pójdzie po rozum do głowy i sam z siebie dojdzie do wniosku, że pora zobaczyć światło dzienne i RODZICÓW :tak:

Madziulka, co się będziecie spieszyć? Poczekajcie na nas:-) wytrzymasz jeszcze 1,5 tygodnia, aż będę "donoszona"? I wtedy razem pękajmy.. :-) w kupie siła!

Hess, męża siostra przewiduje, że 17.11 urodzę ( w jej urodziny ) i cały czas to powtarza, wszystkich w rodzinie poinformowała:-) a jak wczoraj jej przez telefon mówiłam, że źle się czuję i chyba będę zaraz rodzić, to zaczęła panikować "Nie, nie, nie, zabraniam, nie nie! jeszcze tydzień, ale nie teraz!):-D

OlaSzy - ahahaha, no nie możesz jej rozczarować!! :-D Ja podobno byłam zamówiona przez babcię. Bo były już 2 wnuki u mojej cioci, więc mama miała urodzić dziewczynkę 6 grudnia, ciemne włosy, ciemne oczy i ....... oto jestem ;-). Ale jak rodzice wcelowali w termin to nie wiem :-)

hha Ola może masz rację ;-) ostateczny termin do którego może siedzieć w brzuszku to 6.12 , w tym dniu o ile wcześniej nie wyjdzie zostaje na siłę wyciągany po terminie ....
więc jak widzisz termin terminem a maluchy same decydują ;-) jak dla mnie 22 może wychodzić , bo strzelcem by był dla mamusi , złe doświadczenia ze skorpionami hahah

Hej kochane. Hess już po wizycie no i czekamy... ;) tak jak pisałas od 2dc tabletki mam 3 rodzaje, 12dc na podgląd i jak dobrze pójdzie 15-16 dc transfer. Najpierw podadzą jednego zarodka jeśli się nie uda to wtedy podadzą 2☺☺ tak są pomrożone, jeden pojedynczo a dwa są razem. Wszystkie są 5 dniowe i chyba klasy BA jak dobrze usłyszałam.

reklama
Do góry