reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madziula, gdzie Ty się znowu schowalaś?! poprosimy o wieści z frontu!!! :)

Jestem jestem... tak mi czasu brakuje na wszystko:crazy:

Po wizycie wszystko ok... punkcja potwierdzona - niedziela start :-)....jajek dużo dużo... około 25 sztuk - estradiol 8000, więc wyglądają pęcholki na dojrzałe ;-), ale progesteron 1,9 - więc pewnie transferu nie będzie:sorry:....czuję się dobrze, mam pić 2 litry wody dziennie i jeść pożywienie z dużą ilością białka, by nie dopuścić do hiperki:nerd: ...damy radę;-)

reklama
Madziula_87, jaki estradiol!! Komórki będą super, a Ty stosuj się do zaleceń lekarza, by hiperki uniknąć. Jesteś w rzadowce? Co robicie z nadwyżka komórek? Trzymam kciuki ;)

Dziś odpoczywamy i korzystamy z pięknej pogody, o ile taka będzie ;) dobrego dnia dziewczęta :*

WRZESIEŃ

27 - madziula_87 - punkcja
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer 

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
KasiaMakaronik - połówkowe
DW - crio!

Proszę o uwagi, jeśli coś pomieszalam 

Madziula_87, jaki estradiol!! Komórki będą super, a Ty stosuj się do zaleceń lekarza, by hiperki uniknąć. Jesteś w rzadowce? Co robicie z nadwyżka komórek? Trzymam kciuki ;)
Aniko jestem w rządówce, więc komóreczek zapładniamy 6, reszty komórek nie mrozimy (bo koszt niesamowity - 1000 zł za 2 oocyty :eek:) ...a na oddanie nie jestem gotowa :sorry:

Madziula trzymam kciuki za piekne zarodki :-)
Kwiatuszek, jesteś w programie? Też masz przerwę w działaniach? Ja czekam na @ i zaczynam przygotowania do crio. Mamy 2 zarodki zamrożone, w nich nadzieja...

reklama
Do góry