reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madzia, zaczynają mnie dopadać problemy ciężarnej.. a tak się cieszyłam, że poza wizytami w szpitalu nie mam na co narzekać:-D
Zaczął się ból kręgosłupa, skurcze w nogach (które skutecznie budzą mnie po średnio przespanej nocy) i ucisk na pęcherz. W nocy nie mogę znaleźć sobie miejsca, bo tak to mnie dusi, tak to ucho uciska od spania na jednym boku, tutaj czuje parcie na pęcherz, albo ciśnie mnie w brzuch. Zasypiam chyba wtedy, gdy osiągam punkt krytyczny, a rano budzę się cała obolała:-) ale, dam radę, już z górki..
A Ty jak dajesz radę?

jutro trzymamy kciuki za podgląd Madziulki ;)

WRZESIEŃ

23 - madziulka - podgląd
25 - madziulka - punkcja 
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer 

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem <3
14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe
- DW - crio!

Madziulka trzymamy ;-)

Ola Szy ale jakże cieszą te wszystkie dolegliwości , mój mąż się zawsze śmieje ze mnie ,że cieszą mnie kopniaki od małego ;-) wszystko cieszy , pomału strach mnie dopada ;-) 8 miesiąc , a dopiero był 2 , 3 ....

Anika wpisz mnie na 12 października kontrola u doktorka ;-)

No cieszą, cieszą ;)
Czas leci jak szalony. Pamiętam pierwsze tygodnie, gdzie z niecierpliwością oczekiwałam kolejnego poniedziałku, aby pochwalić się starszą ciążą, czytałam w sieci co się dzieje z maluszkiem, a teraz? phi :-D stan jak stan. Tylko wizja zbliżającego się porodu działa paraliżująco:eek:

KasiaMakaronik weszłam zobaczyć co u Ciebie i widzę same dobre wieści, cieszę się bardzo z Twojego szczęścia :tak: Pracujesz czy jesteś na L4? Już niedługo poczujesz ruchy maleństwa, ach cudne uczucie. Uprzedzając pytanie u mnie i Juniora wszystko ok, mały a właściwie duży ;-) ma już prawie 6 miesięcy i waży ponad 8 kg więc jest co dźwigać :tak::-):tak:

Pozdrawiam wszystkie, które jeszcze mnie pamiętają i kibicuję wszystkim :-)

reklama
Madziulka przede wszystkim kciuki za Twoją wizytę:tak:
Olaszy dzięki ja już się nie mogę doczekać kiedy zacznie kopać z tym tyciem pewnie się nie obędzie już teraz ważę 67 przed stymulacją prawie 60 przy wzroście 164:zawstydzona/y:
niebajka Wasze maleństwo na pewno rośnie podobnie do naszego także nie martw się na pewno wszystko jest dobrze zobaczymy jakie będzie duże za tydzień:-D :tak: moja wizyta jest teraz 19 pażdziernika więc Anika proszę o wpis;-)
Kasik tak sobie jadłam dziś śniadanie i myślałam o was już tak długo się nie odzywałaś pewnie dużo pracy masz no i przede wszystkim Junior no spore kilogramy masz do dżwigania:-);-) ja jestem na zwolnieniu ,chociaż moja ciąża jest bezobjawowa od początku nie chciałam ryzykować praca nie zając nie ucieknie:-D mam umowę na stałe wiem że z 3 miesięcznym wypowiedzeniem ,ale gdzie znajdzie drugiego tak przyuczonego pracownika :tak:
Madziulka RZ jak tam Tobie czas leci szybko bo patrze że nie wile tygodni już zostało

Ostatnia edycja:
Do góry