reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
jutro odpoczywamy, ale tylko na moment :)

WRZESIEŃ

25 - madziula_87 - punkcja!
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer :)

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem

Ostatnia edycja:
Kochane wreszcie dotarłam :nerd: ...tak jak czułam -poszło w ilość pęcherzyków (24/25 sztuk) ... w sobotę było 15 sztuk o wym. 10-12 mm, dziś wymiary od 15-17/18 mm największy... stymuluję się nadal dawką 150 jedn. Menopuru... estradiol 3000, progesteron 1,46... czyli jakby doszło do transferu, to pewnie będzie przełożony, co nie jak myślicie?:eek:... obawiam się hiperki :-( chociaż dobrze się czuję ;-)
Podglądanko i badanka w piątek.

Madziula, no wreszcie!! Przy takim prg na pewno transfer Ci przełoży.. ale to dobrze, bo skoro obawiasz się hiperki, to organizm będzie miał szansę się zregenerować i przygotować na crio. Wierzę, że wśród tej ilości znajdą się silacze:) a jak było u Ciebie we wcześniejszych stumulachach? Dobrze pamiętam, że to nie pierwsza procedura? (Pisze z tel i nie nam podglądu :/)

Czyli w piątek podglądanie a nie punkcja?
Tak, w piątek podglądanie :nerd:
We wcześniejszej stymulacji (rok temu) było 17 pęcherzyków, a stymulacja poprzedzona była antykami i wyciszaczem Decapeptylem Depotem 3,20... teraz bez antyków, tylko zastrzyki Gonapeptyl Daily 0,1 i stymulacja taka sama jak rok temu, czyli Menopur 150 jedn. dziennie :sorry:

Madziulka będzie dobrze , najważniejsze ,że nie dostałaś tego cholernego decapeptylu ......
mnie uchronił jeden lek przed hiperką o nazwie dostinex a miałam pobrane 22 komórki i tylko dzięki temu lekowi mój transfer z Kacperkiem się odbył ;-)

Kasia Makaronik teraz to dopiero się ciągnie i strach ogromny przychodzi , a mały grzeczny , czasem kopnie , lub z główki uderzy mamusię w pęcherz ;-) ale to najcudowniejsze kopniaki , których każdej życzę ...;-)

Dziś trzymamy kciuki za madzulke7 :)

WRZESIEŃ

25 - madziula_87 - podglad
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer 

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
KasiaMakaronik - ołówkowa
DW - crio!

Proszę o uwagi, jeśli coś pomieszalam ;)

reklama
Do góry