reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, ale piękne foty nam pokazalaś :) mam nadzieję, że ładujesz akumulatory i mimo że "wszędzie dobrze, ale...." łykasz atmosferę odwiedzanych miejsc:) odpoczywaj!

Madziulka, najlepszego z okazji rocznicy ślubu :0 spełniania tego najważniejszego marzenia! :) łądne wieści przynosisz! w środę jeszcze będziesz badac estradiol? chłopaczki muszą się znaleźć! nie ma innej opcji:)

DW87, tak, pracuję w szkole? Ty może tez? :) jeśli wizyta wypada w dniu pracy, to biore koleżenskie, a teraz udało mi sie umówić na sobotę. wczesniej były wakacje, więc nie miałam tego problemu, ale u mnie raczej dyrekcja nie sprzeciwia sie koleżenskim. crio wypada mi we wtorek i zamierzam wziąc L4 do końca tygodnia od rodzinnej, która jest wtajemniczona... ;)

reklama
jutro odpoczywamy, ale w tym tygodniu będzie się działo za sprawą Madziulki :) :)

WRZESIEŃ

23 - madziulka - podgląd
25 - madziulka - punkcja ;)
29 - anika11 - criotransfer ;)

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem <3
14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe
- DW - crio!

Ostatnia edycja:
Anika, to pracujemy w tej samej branży hehe :-) Ja w pracy nikogo nie wtajemniczalam, zawsze kombinuje żeby wizyta była grubo po południu. A jak wypada w sobotę, to już w ogóle rewelacja :-) gorzej z mężem, ale do tej pory udawało nam się razem jeździć na wizyty. Nie łatwo pogodzić pracę i klinikę.
Też po transferach zazwyczaj brałam choć 3 dni zwolnienia. Chociaż nie ma na to reguły. Ale jak masz możliwość od rodzinnego to pewnie :-)

Madziulka, najlepszego z okazji rocznicy ślubu :0 spełniania tego najważniejszego marzenia! :) łądne wieści przynosisz! w środę jeszcze będziesz badac estradiol? chłopaczki muszą się znaleźć! nie ma innej opcji:)
Kochana bardzo dziękuję za życzonka :-) ...co do estradiolu to tak, będzie badany jeszcze w środę razem z progesteronem i badaniami do punkcji (na piątek) ;-) ...dziękuję za umieszczenie info w Kalendarzyku :happy:

cześć dziewczyny ja miałam gości przez ostatni tydzień więc rzadko zaglądałam dziś was nadrobię:tak::-)
Hess widzę że masz rewelacyjną wyprawę czerp ile się da :-D odpoczywaj
Ja byłam w czwartek u lekarza nasze maleństwo rośnie ma już prawie 11 cm i waży 150g jest wszystko ok oby tak dalej

Kasiu, to teraz się przygotuj na masakrycznie szybkie przyrosty w wadze :) mój alien w 25tc ważył już 870 g, a w okolicach 17 tc osiągnęła podobny wynik jak u Ciebie :) no i zaraz zaczną się ruchy, pierwsze kopniaczki:-)

DW, u mnie w pracy wiedzą dwie bliskie koleżanki i najczęściej one (jesli akurat mogą) biora mi koleżęńskie. U nas w ogóle nie ma jakiegos większego problemu, rzadko komu dyrekcja odmawia - no ale wiadomo, przesadzać nie można ;) ja mam ponad 200km do kliniki, więc łacznie z wizyta i podróżą w obie strony, pól dnia mi zawsze zleci :D

Kasia, pieknie rośniecie :) kiedy teraz wizyta? jak Cie do kalendarza wpisac?

OlaSzy, a Ciebie gdzie w kalendarzu dopisać? :)

reklama
KasiaM zazdroszczę wizyty :) ja juz rak dawno swojego Babla nie widzialam, a jeszcze ponad tydzien do wizyty...
Pocieszam sie, ze nasze malenstwa rosna podobnie, wiec Wasze paramrtry traktuje jak swoje:D hahah:p rosnijcie zdrowo :* a o plci coś wiadomo?

OlaSzy juz nie moge sie doczekac motylow w brzuchu :)
Dobrze, ze u Was juz spokojnie i bez przygod:)

Hess czekamy na kolejna fotorelacje:) odpoczywaj:*!

Do góry