reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika to super wiesci ze crio robia normalnie :-) a ktory masz dzis dzien cyklu? Masz dlugie cykle? Ja tez zawsze bralam ten sam zestaw leków co ty, tylko mialam clexane. Blastus super klasy, jak to mój dr mowi - najlepszy jaki moze być :-) mi też taki został. Oby były dla nas szczesliwe :-D

DW, dziś mam 13dc, crio będzie w 23. od 2dc jestem na estrofemie (3x1). cykle naturalne mam około 28dni, ale ten to raczej naturalny nie jest, bo sterowany przez estrofem. orientujesz się może, jak długo ten clexane czy fraxiparynę bierze?

ile jeszcze do @ Ci zostało? u Ciebie też bedzie na estrofemie?

Hess, podczytujesz nas? :) pewnie napawasz się pięknymi widokami, relaksujesz z M i nie zamierzasz wracac, bo jest Ci tam dobrze :) ściskam!!!

Madziulka, a Ty gdzie się podziałaś? napisz szybko, co i jak! :)

KALENDARZ

WRZESIEŃ

29 anika11 - criotransfer

madziulka ?

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe
- DW - crio!

Anika, poprzednie crio mialam tez ok 23dc bo tak mi się cykle wydluzyly. U mnie dzis 10dc, więc jeeeeszcze trochę do @. A na wizytę mam stawić się między 12-13dc, tak jak ty i też od 2dc estrofem 2×1. Wiec jak tym razem mój organizm nie wytnie mi numeru, to po 20 października powinnam mieć wizyte? Także ja zacznę przygotowania do crio a ty już będziesz zaciazona :-)
Clexane brałam jakoś 5dni przed crio aż do bety. Po negatywnym wyniku odstawialam, po pozytywnym brałam dalej. Niestety drogie są te zastrzyki.

Dziewczyny,
podczytuje Was, ale nie dokładnie.
Nie mniej jednak trzymam kciuki za Was!!
anika11 - super tu jest, ale wole swój kraj i miasto :)

Załączniki

• 1442691777012.jpg
    1442691777012.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 33
Madziulka, p ktorej masz wizyte? Kciuków milion!!!
hej hej Laseczki... jestem:-p(wczoraj już nie dałam rady do Was zajrzeć, bo robiłam imprezkę z okazji 5 rocznicy ślubu i był lekki zapitolek w domku:-D) ...więc tak: wizytę miałam po 8, w obrazie usg pęcholki ładnie rosną ;-)- sztuk 7/8 na jednym i na drugim jajcu:-D ...estradiol lekko ponad 600, więc wszystko idzie w dobrym kierunku ;-)...kolejna wizyta we środę, a punkcja zaplanowana jest na piątek :szok: ...teraz tylko modlić się o to, by parę dobrych chłopaczków się znalazło i tyle mi do szczęścia potrzeba:sorry:...potem to już wszystko w rękach Embriolog, która potrafi uczynić cuda i "TEGO" dowodzącego całym światem - u góry:tak:

Aniko za szczęśliwe crio kciuki zaciśnięte :-)
DW i za Twoje podejście;-)
Hess spokojnego odpoczynku, pozdrawiam:-)

reklama
Madziula, będzie dobrze :-) organizm ladnie reaguje na stymulację, będzie szczęśliwe zakończenie :-)
Dziękuję za kciuki, choć moje crio to tak myślę jakby @ w miarę ok zawitała to moze na początku listopada wypaść? Może na urodziny prezencik hehe ;-)

Anika, ty w szkole pracujesz? Co mówiłaś dyrekcji? Bralas wolne na dzien wizyty, czy po lekcjach jezdzilas? A bierzesz wolne po crio?

Do góry