reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess ale wynik! O mamo!!! U Ciebie da sie bez hiperki wystymulowac? Mam nadzieje ze tym razem cierpienia Cie ominą! Lekarze juz znaja Twoj organizm i niech szybko reaguja! Za to jajcow bedzie co nie miara:D

Aniko przeziebienie ok, ale oby sie nie rozbujalo! Kuruj to gardlo ino juz! Plukanki i inne cuda niech Ci towarzysza!
Odpoczywasz? Podsypiasz? Prosze mi sie nie przemeczac:*

Bylam na pappa i wolnej becie. wyniki za 2-3dni..

reklama
Niebajko, odpoczywam o tyle o ile... jak pan majster wiertarką działa, to odpoczywam ;) ale jak pan majster wychodzi, to odkurzam, myję podłgoę, kurze ścieram, ale nic na siłe :) płukanki uskuteczniam :) za chwilę biorę się za następną!
a Ty kochana, postaraj się nie zbzikować w oczekiwaniu na wyniki :*

Hess, to zaklinamy, by hiperka Cię ominęła!!! moze się uda!!!

Tak czułam, ze masz dalej dyzur ze szmata... tak strasznie jeszcze sie brudzi? ehh:((!! Niech ten majster sie uwija, cobys po transferze mogla lezec brzuchem do gory:D

Hess zaklinamy!!!! Po-szla!

niebajka, anika11 - mam nadzieję, że dobre z Was zaklinaczki.

niebajka - trzymam kciuki za dobre wyniki, nie martw się, będzie ok.

anika11 - Współczuję, że masz romans ze szmatą, ale mam nadzieję, że po transferze nie będziesz tańcować z miotłą ;)

Niebajko, Hess, bałaganu wielkiego nie ma, największy na korytarzu, a że on jest przechodni jak u wszytskich, to się nosi do innych pomieszczen :p mimo ze szmaty mokre przed kazdymi drzwiami leżą. No i zeby nie zarosnąć, to sprzatam codziennie. Pan sie uwija coraz bardziej, w weekend generalne czyszczenie łazienki i drzwi przed majstrem zamknięte! a potem pewnie mamę będę ściągać, by mi pomogła, no bo jeszcze korytarz trzeba dokończyć. Tesciowa tez się oferuje, ale ona i ivf nie wie i dziwnie bym się czuła, jak ona by przy oknach dzialała, a ja lezała na kanapie czy inne, lekkie porzadki wykonywała... najwyzej syf bedzie dalej, a ja do góry brzuchem przed tv będę odpoczywac :D

słuchajcie, wczoraj zadzowniła do mnie wice i zakomunikowala, że mam cały etat (w maju dostalam info, ze nie ma dla mnie pełnego etatu) i ze będę prowadzic zajęciac, do których tak do konca uprawnien nie mam i w związku z tym mam sobie poszukac kursu lub studiów podyplomowych... od października zatem wracam na uczelnię! :) taki numer! planowałam za rok zrobić te studia, a tu teraz.... mam nadzieje, że w wiekszosci szkoła mi je będzie sponsorować... i wiecie! milion myśli na minutę! bo to... bo przeciez ja teraz... kołowrotek! :)

Dzień doberek:)
Hess kurcze ale Ci ten estradiol poszybowal!! Mam nadzieję że nie będzie tak źle z objawami przestymulowamia.

A ja chciałam Wam powiedzieć że jestem po usg polowkowym :) mam dwóch zdrowych chłopaków :)Jeszcze za 4-6 tygodni będą mieć badanie serduszek bo niby wczoraj troszkę za wcześnie było

reklama
Anika no to ładnie wyhodowalas :-) Będzie co zapladniac :-)

Enni, gratuluję synkow! Super wieści :-) najważniejsze żeby byli zdrowi! Już masz połowę ciąży za sobą, życzę Ci spokojnych dni do porodu! :-)

Do góry