reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess ale wynik! O mamo!!! U Ciebie da sie bez hiperki wystymulowac? Mam nadzieje ze tym razem cierpienia Cie ominą! Lekarze juz znaja Twoj organizm i niech szybko reaguja! Za to jajcow bedzie co nie miara:D

Aniko przeziebienie ok, ale oby sie nie rozbujalo! Kuruj to gardlo ino juz! Plukanki i inne cuda niech Ci towarzysza!
Odpoczywasz? Podsypiasz? Prosze mi sie nie przemeczac:*

Bylam na pappa i wolnej becie. wyniki za 2-3dni..

reklama
Niebajko, odpoczywam o tyle o ile... jak pan majster wiertarką działa, to odpoczywam ;) ale jak pan majster wychodzi, to odkurzam, myję podłgoę, kurze ścieram, ale nic na siłe :) płukanki uskuteczniam :) za chwilę biorę się za następną!
a Ty kochana, postaraj się nie zbzikować w oczekiwaniu na wyniki :*

Hess, to zaklinamy, by hiperka Cię ominęła!!! moze się uda!!!

Tak czułam, ze masz dalej dyzur ze szmata... tak strasznie jeszcze sie brudzi? ehh:((!! Niech ten majster sie uwija, cobys po transferze mogla lezec brzuchem do gory:D

Hess zaklinamy!!!! Po-szla!

niebajka, anika11 - mam nadzieję, że dobre z Was zaklinaczki.

niebajka - trzymam kciuki za dobre wyniki, nie martw się, będzie ok.

anika11 - Współczuję, że masz romans ze szmatą, ale mam nadzieję, że po transferze nie będziesz tańcować z miotłą ;)

Niebajko, Hess, bałaganu wielkiego nie ma, największy na korytarzu, a że on jest przechodni jak u wszytskich, to się nosi do innych pomieszczen :p mimo ze szmaty mokre przed kazdymi drzwiami leżą. No i zeby nie zarosnąć, to sprzatam codziennie. Pan sie uwija coraz bardziej, w weekend generalne czyszczenie łazienki i drzwi przed majstrem zamknięte! a potem pewnie mamę będę ściągać, by mi pomogła, no bo jeszcze korytarz trzeba dokończyć. Tesciowa tez się oferuje, ale ona i ivf nie wie i dziwnie bym się czuła, jak ona by przy oknach dzialała, a ja lezała na kanapie czy inne, lekkie porzadki wykonywała... najwyzej syf bedzie dalej, a ja do góry brzuchem przed tv będę odpoczywac :D

słuchajcie, wczoraj zadzowniła do mnie wice i zakomunikowala, że mam cały etat (w maju dostalam info, ze nie ma dla mnie pełnego etatu) i ze będę prowadzic zajęciac, do których tak do konca uprawnien nie mam i w związku z tym mam sobie poszukac kursu lub studiów podyplomowych... od października zatem wracam na uczelnię! :) taki numer! planowałam za rok zrobić te studia, a tu teraz.... mam nadzieje, że w wiekszosci szkoła mi je będzie sponsorować... i wiecie! milion myśli na minutę! bo to... bo przeciez ja teraz... kołowrotek! :)

Dzień doberek:)
Hess kurcze ale Ci ten estradiol poszybowal!! Mam nadzieję że nie będzie tak źle z objawami przestymulowamia.

A ja chciałam Wam powiedzieć że jestem po usg polowkowym :) mam dwóch zdrowych chłopaków :)Jeszcze za 4-6 tygodni będą mieć badanie serduszek bo niby wczoraj troszkę za wcześnie było

reklama
Anika no to ładnie wyhodowalas :-) Będzie co zapladniac :-)

Enni, gratuluję synkow! Super wieści :-) najważniejsze żeby byli zdrowi! Już masz połowę ciąży za sobą, życzę Ci spokojnych dni do porodu! :-)

Do góry