reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
anika super wiadomość już trzymam kciuki za jajcobranie :tak:
enni super że się odezwałaś gratuluję że będziesz miała zdrowych chłopców :tak: cieszę się bardzo że u Ciebie ok
Ja dziś dziewczyny pojechałam do mojego lekarza prowadzącego bo się tak strasznie martwiłam tym brakiem objawów że nie mogłam normalnie funkcjonować ,mój stres okazał się niepotrzebny pod serduchem rośnie sobie 6 cm szczęścia serduszko bije 140 na min i prawdopodobnie dziewczynka ,ale zobaczymy co powiedzą za tydzień na prenatalnych .Mój się ucieszył ,ale zasugerował że na pewno następny będzie chłopak:-p

enni, KasiaMakaronik, anika11 - same dobre wieści!! Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.

anika11 - a nie mówiłyśmy, że Ci podrośnie wszystko :)

Jutro trzymamy kciuki za jajcobranie Hess :tak:

Kalendarz

21 - Hess - punkcja

22 - anika11 - kontrola w trakcie stymulacji
24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

Hess - criotransfer

Enni, cieszę się z wieści od Ciebie;) niech chłopaki pięknie rosną i da ha radość swojej dzielnej mamie! A jak sobie radzisz z dietą?
Hess, jutro Twój dzień!!! !ale będzie pięknych jaj!! A później zarodkow:) autobus jak nic! O której masz punkcje?
Kasia, bardzo dobrze,że pojechalas! Uspokoilas sie, tego Ci teraz najwięcej potrzeba:) i dziewczynka!!@ moje marzenie;)

Enni, a jednak dwoch chłopakow:)) gratulacje! I bardzo sie ciesze, ze po tych przygodach wszystko jest ok:) rosnijcie zdrowo i bez niespodzianek:*

Kasia idziemy łeb w łeb:) dobrze, ze poszlas na wizyte, ani Tobie ani dzidzi stres potrzebny nie jest! No i rowniez babuszka mala:)))) ojoj♡♡
ja juz bylam przekabacona na chlopaka, bo takie zaklady szły wsrod znajomych. chociaż zdarzalo mi sie upierac, ze będzie baba, bo baba to musi byc wredne i mi dokuczajuz teraz... dlatego tyle objawow i ciagnie mnie do slodyczy...:p

Hess, kciuki zacisniete do bialosci i fioletow! Jutro Wasz wielki dzień! Beda piękne jajeczka i pieknie się zapłodnią!
Czekamy na duza rodzinkę:)

Aniko Ty juz tez w blokach startowych! To sie dzieje! Cudownie!:*

reklama
Do góry