reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OLaszy ciuszki piękne fajnie się patrzy na takie maleństwa .To prawda że in vitro bardzo wzmacnia związki ,ogólnie przeżywanie problemu razem:tak: ciesz się bo to wielka radość przecież tak długo czekamy na tę ciążę :-)
KATE i pora na Ciebie przyjdzie in vitro uczy nas cierpliwości i pokory czasem to bardzo ciężkie ,ale i TY będziesz się cieszyć niedługo pozdrawiam
anika a Ty co tam się nie odzywasz

reklama
OlaSzy - fajnie, że tak się wspieracie , że mąż się cieszy.
Mój mnie też wspiera na swój sposób, ale on jest z tych co to uczuć nie okazują. Więc jakoś nie czuje wzmocnionej więzi ;). Generalnie udaje niewzruszonego.

Jutro trzymamy kciuki za niebajkę i super wyniki prenatalnych :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

18 - niebajka - badania prenatalne

19 - niebajka - test PAPPA
20 - anika11 - wizyta w trakcie stymulacji
21 - Hess - punkcja
24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess pieknie!!! :)))) dobry plan!
Faktycznie progesteron skoczyl:|
ale na pewno jestes spokojna, bo teraz bedzie duzo zarodeczkow i crio juz w nastepnym cyklu?
Kciuki wielkie caly czas!

Aniko, za Ciebie tez!!!:*

Kate wracaj do walki:D

OlaSzy faaaajny Twoj wozek:p i ciuszki tez przeslodkie:))

KasiaM, nasza Anika pewnie w podrozy do domu jeszcze:)miala pozno wizyte:)

Hess, podczas stymulacji mój mąż też był zdystansowany bo nie wiedział jak mi chyba pomóc czy okazać wsparcie, daj mu jeszcze czas. Oni zawsze pękają, zobaczysz ;-)

PS: dziewczyny, dziękuję za miłe słowa, ale niedługo same zaczniecie kompletować wyprawkę i wtedy ja będę Wam zazdrościć, że już jest za późno ;-) a może będę w stanie udzielić jakąś dobrą radę? Kto wie :))))

OlaSzy - no może masz rację, może jeszcze zdąży pęknąć, hihi.

niebajka - na którą jutro masz wizytę?
Crio dopiero jakby w drugim cyklu. Tzn teraz będę musiała dostać @ i dopiero jak dostane drugi raz to wtedy idę do lekarza i działamy. Czyli za dwie @ :D

Dziewczyny późno wróciłam, ale wieści chyba dobre! Naliczyla 18 pęcherzyków 10-12mm. Estradiol mógłby być wyższy,ale ma jeszcze czas. Od dziś 175 puregonu i w czwartek wizyta. Punkcja raczej na pewno w poniedziałek.
Hess, dasz czadu w piątek;) ale będzie co zbierać!! Kibicuje mocno;)
Niebajko kochana, jutro dzień Waszej Trojcy;) będą wzruszenia;) ciekawe, jak N zareaguje;)
Kasia, Kate, Ola, dziękuję ;*

reklama
Hess czyli crio, tak jak u mnie bylo, na drugi cykl:) czytalam gdzies ze niektorym od razu po @ robia, to mozliwe? Czy ja cos zle zrozumialam?:p wydaje mi sie ze bardziej logicznym jest po 2 cyklach jak organizm odpocznie po stymulacji :p

Aniko:**** Cholera, nic sie nie da przyspieszyc, chocbysmy zaklinaly wszystko, co tylko mozna;) najważniejsze zeby wynik byl najlepszy z możliwych i na tym sie skupmy! U mnie 3 zastrzyki z podniesiona dawka daly efekt zakanczajacy stymulacje, pytanie co na to Twoje jajniki;) wszystko jest jeszcze mozliwe:*

Dziekuje za kciukasy, wizyta o 10:30 :D

Aniko N. przezywa, ze go nie wpuszcza na badanie:p

Do góry