Hej Dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było, przyznam szczerze, że nie wiem co się dzieje bo dawno nie czytałam. Wyłączyłam się całkowicie ze strefy starań:-) ale ostatnio zaczęłam zerkać i tak widzę, że zaczął się ruch na forum
na razie tylko zahaczyłam parę stron, ale nadrobię straty w najbliższym czasie
Hess super, że już niedługo konczysz stymulacje - jeny jak to szybko
wierzę, że teraz będzie dobrze:-) a Ty już masz 3 próbę to znaczy, że zapłodnią cały kurnik:-)
OlaSzy jak ten czas lecie, już można wózki kupować:-) Twój piekny (rozmarzyłam się) tylko ja jestem z tych praktycznych i niestety u mnie biały by nie przeszedł
zazdroszę Wam tych zakupów dzidziusiowych czekam z niecierpliwością na te czasy
Anika również powodzenia
Ciężaróweczki buziaki:-) spokojnej ciąży, pięknej pogody ale koniec z upałami;-)
u mnie spokój, zero myślenia o ciązy bo jestem słomianą wdową bo M na saksach;-) w sumie to mi dobrze bez niego ( nie mam sie na kogo wwkurzać
), tylko żal mi że jestem 3 miesiące w plecy ze staraniami a może już bym była po drugiej szczęśliwej próbie, a tak sie martwie czy wyrobimy się do konca roku, bo przeciez kolejki nie maleją
od września zaczynam bombardować Gametę, żeby sobie nie myśleli że o nich zapomniałam a M jak tylko wróci na początku października a moze wcześniej od razu w samochód i kierunek Łódź:-) to pozdrawiam i jak nadrobię zaległości to wrócę