reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni - ja juz po, dziś było krócej, generalnie będzie 7h dziennie, więc mam na 9 przychodzić. Ludzie mili, fajnie jest, ale robota jest ostra i full angielskiego, więc to mnie przeraża, bo ja wyszłam z wyprawy. Ale mam nadzieje, ze ogarnę temat. :)

OlaSzy - a jak u Ciebie?

Koparka - beta zapiera dech w piersiach :)

reklama
anika11 ja dostawałam okres zazwyczaj w trzecim dniu po odstawieniu luteiny, a po ostatniej stymulacji i odroczonym transferze w piątym dniu...

enni ja też się martwiłam cały weekend, marudziłam mojemu M. strasznie... takie to trochę dziwne i głupie.. jak nie bolało to się martwiłam że nic się nie dzieje, a jak bolało to się martwiłam, że okres przyjdzie... wiem, nie powinnam się tyle martwić.. ale niestety powiedzenie sobie "nie martw się, będzie co ma być, nie myśl o tym, skup się na czymś innym" w tej sytuacji nie działa!!!

w środę idę do mojego doktorka ustalić plan działania, już się nie mogę doczekać :-)

Hej dziewuszki!

Ja po pracy padam. Wcześniej robiłam sobie godzinkę snu po 13:00 aby funkcjonować, a tutaj od 7 do 15:00 siedzę w biurze. Jak żyć? :D Ale ogólnie atmosfera bardzo miła i przyjemna. Umowę już podpisałam, szkolenia przechodzę, aż się nie mogę doczekać gdy sama już będę ogarniać sobie pracę :)

Odpoczywamy do 8 maja. :tak:

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
podczytuje Was cały czas. Jakoś po tak długiej przerwie w pracy, nie mogę odnaleźć się czasowo, wracam do domu, obiad, chwila odpoczynku i już spać trzeba iść :szok:. Nawet w poprzedniej pracy miałam więcej czasu po, bo pracowałam do 14:30. No i taki zasuw na stażu mam, że hej! Może schudnę, bo nie nie mam czasu na zjedzenie więcej niż jednej kanapki, hehe. Wracam z drugą kanapką i jabłkiem do domu. I nawet nie chce mi się jeść z nadmiaru wrażeń.

Od dziś biorę Luteinę dowcipną, by wywołać @. Mam w kalendarzu wizytę 11/13 maj, ale przeprawić muszę na 13 maja, bo tak będę celować z @ i dlatego, że wizyta jest po "pracy" a nie w ciągu dnia. Nie chcę nadwyrężać cierpliwości mojego "opiekuna", bo w piątek idę do sądu, więc urywam się wcześniej.

Trzymam za wszystkie kciuki !!
Ależ mi teraz czas zaiwania :-D

OlaSzy, super, że w pracy taka miła atmosfera i wydaje mi sie, że znalazłaś swoje miejsce:)

Hess, widzę, że Ty też zagoniona! ale chyba zadowolona? ;) niech @ pojawi się planowo i szyków Ci nie psuje :)

Koparka, pochwal się jutro ustalonym z lekarzem planem działania :)

ja do czwartku duphaston, a potem @ i startuję z ostatnią iui :) a 29 mam już wizytę w Gamecie i zmieniam front działania :)

Hej kochane:)

OlaSzy nie mialam jeszcze okazji pogratulowac ♡:))) Spokojnej ciazy Ci zycze:)

No i powodzenia w nowej pracy dla Ciebie i Hess:) szybkiej aklimatyzacji i samych dobrych ludzi wokol Was!

Aniko ja caly czas myslami przy Tobie! Oby Twoja droga do bycia mama byla juz finishem:) tak bedzie! Czy cos wiesz o terminach w gamecie? Po kwalifikacji od razu sie rusza, czy troche sie czeka?

Koparka pomyślności! Kciuki!!

cześć dziewczyny, dzięki za kciuki :-)

widziałam dzisiaj pęcherzyk, doktor mówi, że widział kropka w środku... ja za bardzo nie widziałam, ale doktor na pewno ma rację :-) w przyszły piątek 15.05 wizyta serduszkowa..

enni co u Ciebie? jak tam Twoja beta?

reklama
koparka super że u Ciebie wszystko oki;) moja beta z wczoraj to 4853 o ile dobrze pamiętam. ja niestety miałam wczoraj krwawienie i pojechałam do mojego gina,na szczęście wszystko jest na swoim miejscu ale nie wie skad te krwawienie;( U ,mie są 2 pęcherzyki ale jak na razie bez kropek :) Wizyte mam dzień przed Tobą czyli 14.05 :) mam nadzieję że nic się nie wydarzy....

Do góry