reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Bardzo Wam dziękuję, jesteście kochane :) Marcysia miałam podane 2 blastusie :) Trochę się martwię bo plamie na różowo :( a mój progesteron 13.89 chyba niski? Biorę zastrzyki prolutex, ale coś słyszałam że nie wpływa on na wynik naturalnego progesteronu, lutki nie mogę bo mam uczulenie... I co mam zrobić?:(

Każdej z osobna życzę tych dwóch kreseczek, a wiem ze się uda :) Siedem lat czekalam na widok wysokiej bety:)

Hess może masz rację, że trzeba cykl odczekać? A może od razu po zadrapaniu robi się transfer? No bo lekarz kazał wstawić się między 22-26dc? Sama nie wiem, zobaczę co powie na wizycie?
A immunolog powiedziała, że wyniki sa dobre i nic kompletnie mi nie przepisala typu encorton, clexane itp. Według niej nie muszę brać tych leków ani teraz ani po transferze. Ja to jestem mega dziwny przypadek ehhh

Enni oby beta pieknie rosla! Tobie ten cud naprawde sie nalezal! Bardzo sie ciesze! I widzisz? Mowilas ze nie masz kompletnie żadnych objawow. A jednak cos sie zadzialo:) buziaki wielkie!

Anika, jak na wizycie?

Ja z zadrapaniem nie pomogę :( myslalam ze sie odczekuje cykl,ale może co klinika to inaczej?

Enni, cieszę się Twoją wysoką betą :) i wierzę, że coś tam już na długich kilka miesięcy w Tobie zakielkowało:) rosnijcie zdrowo!:)

a ja dzisiaj byłam na kolejnym usg kontrolnym po przerwanej stymulacji. piątkowe pokazało, że jest jakiś pecherzyk, hormony potwierdziły, ze owu jeszcze nie ma. na dzisiejszym tego pecherzyka nie było, ale za to jakiś inny mniejszy. no raczej ten piatkowy sie nie zmniejszył, nie? w kazdym razie lekarka powiedziała, ze jestem dziwnym przypadkiem (DW87 mrugam do Ciebie ;) ). no i że przerwana stymulacja musiala namieszac. od jutra mam brać progesteron, co by ewentualnych torbieli nie było. no i w nastepnym cyklu start, a potem idę w ślady OliSzy i Enni i uderzam do pewnej kliniki ;)

Hess, jak się masz?:)

Niebajko, jak opalenizna? ;)

reklama
Jutro trzymamy kciuki za wizytę ilki :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

28 - ilka_a - wizyta w trakcie antyków

30 - enni - II pozytywna beta! i wizyta w klinice
30 - OlaSzy - usg serduszkowe

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania