reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Enni taka piękna beta w 8 dniu może skutkować podwójnym szczęściem! :-D
Nie mam pojęcia jak to jest z tym progesteronem... Ja miałam 54... Inne dziewczyny więcej, inne mniej. Powtórz betę za dwa dni i skontaktuj się może z lekarzem co do tego progestreonu. No chyba że już to zrobiłaś.

enni - wiedziałam! miałam przeczucie, że będzie dobrze i odczarujesz naszego kwietniowego pecha!:-) Piękna beta! To teraz czekam na USG, żebyś nam potwierdziła czy będzie dwójeczka:-) Ale się cieszę!

Melduję, że zgodnie z zaleceniami lekarza nadal leżę w łóżku i się oszczędzam. Dlatego dużo czytam i szukam. I znalazłam świetny wózek :D mój T już chce go kupować, do zestawu jest też gondola i nosidełko do auta - urzekło mnie składanie:tak: same zobaczcie:

<span class="_5yl5" data-reactid=".f8.$mid=11430130660364=2918a1a629eab606583.2:0.0. 0.0.0"><span data-reactid=".f8.$mid=11430130660364=2918a1a629eab606583.2:0.0. 0.0.0.0">[video=youtube;ERQHRo0fHGE]https://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE[/video]

Cały zestaw to jakieś 5,800 zł więc ja mam wątpliwości, a mąż już sprawdza gdzie na żywo możemy obejrzeć to cudo.. Czego się spodziewać po programiście, który ma zamiłowanie do motoryzacji? Jak przeczytał "światła dzienne do jazdy" i monitor LCD liczący dystans, już chciał to mieć. Może taki sprzęt sprawi, że bez marudzenia będzie zabierać dziecko na spacer, a mama będzie miała czas na pracę? Należy to przemyśleć i ocenić wady i zalety :)

ale pilnować męża czy wózek?:-D:-D
tylko boję się jednego.. bo mój ukochany uwielbia wszystko rozkręcać i sprawdzać jak to działa.. wszystkie auta (nawet to salonowe) już przeszło przez jego ręce, efekt końcowy nie zawsze jest zadowalający.. i boję się, że to samo spotka wózek :p może znajdę inny, lepszy i "trochę" tańszy? Oczywiście moja koleżanka, (mama rocznego dziecka) skrytykowała mnie za pomysł takiego wózka. Stwierdziła, że te markowe i drogie są tylko ładne i dziecko się w nich męczy.. Jeżeli tak jest to dlaczego w sieci czytam dużo pozytywnych opinii i cieszą się dużą sprzedażą?

OlaSzy lol co za cudo, byłam zachwycona po oglądnięciu filmiku, ale jak zjechałam po niżej i zobaczyłam cenę :szok: mój zachwyt schował się za rogiem heheh.

Kobietk mam nadziejęi że u mnie będzie beta przyrastać, ale nie cuduje, dopiero w czwartek sprawdzę bo jadę do kliniki. No i czekam teraz za waszymi wysokimi betami w końcu każdej z nas się uda;):tak:

Marcysia szczerze mówiąc jestem przerażona jak pomyślę o bliźniakach ;-):tak: mam nadzieję że w czwartek cos więcej będę wiedzieć

reklama
Ja ten wózek widziałam w ddtvn i właśnie celowalam w cenę 4-5tys... Ale mój mąż kategorycznie powiedział NIE! Niech mu będzie ;) mnie też cena przerazila i szczerze mówiąc wolę zmienić wózek jak mi się znudzi np po roku (na jakaś fajna spacerowke) niż tyle wydać jednorazowo. Ale jak ktoś może sobie pozwolić na taki wydatek to czemu nie. U mnie w mieścinie na pewno nikt takiego nie ma ;)

Do góry