reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika11 - Tak, też z Poznania. Od 7 lat tutaj mieszkam (cholera, kiedy to zleciało :)) Ale ogólnie pochodzę (razem z mężem) z pięknego nadmorskiego miasteczka :)

reklama
Enni i jaki wynik bety? Zapewne tlysciutka ;-)
Tola 8 maja jade do kliniki, wtedy chyba też ten zabieg zadrapania macicy? I zapewne dowiem się kiedy następna wizyta przygotowujaca do transferu?
A dziś jadę do immunologa z moimi wynikami, ciekawe co powie? A jaki ty masz teraz plan działania?

Enni i jaki wynik bety? Zapewne tlysciutka ;-)
Tola 8 maja jade do kliniki, wtedy chyba też ten zabieg zadrapania macicy? I zapewne dowiem się kiedy następna wizyta przygotowujaca do transferu?
A dziś jadę do immunologa z moimi wynikami, ciekawe co powie? A jaki ty masz teraz plan działania?
A gdzie do immunologa chodzisz? Jakie badania masz zrobione?

Oby ten transfer był dla Ciebie szczęśliwy!!!!!!! :tak:

Ja leczę moją/naszą bakteryjkę... Za tydzien wymaz robimy.
Czekamy na wizyte immunologa. W Krakowie dopiero na lipiec. A w klinice tez pewnie czerwiec/lipiec
Z leczeniem jestesmy przystopowani. W przeciągu 4 mcy 2 biochemiczne ciąże. Oby przyczyna była prosta i do eliminacji. Dr nie chce narazie transferować i chce mieć jasną sytuacje.

Enni - super, teraz zrób za dwa dni. Trzymam kciuki za przyrost!!

DW87 - jak masz mieć zadrapaniu endo, to wizyta do crio chyba będzie w nowym cyklu.

Enni gratuluję! Boska beta :-D
Tola, dziś prywatna wizyta, dość droga. A na nfz jestem dopiero na styczeń zapisana:-O zrobilam komorki NK, homocysteine, bialko s i c, wit.B12. Zobaczę co powie dr? Mam nadzieję, że i tobie już wkrótce uda się, ile można cierpieć:-(
Hess, ja mam wizytę w 25dc, niby ten zabieg ma się tego dnia odbyć i pewnie w nowym cyklu transfer? Tak sobie wyliczylam, że transfer albo pod koniec maja albo na początku czerwca? ;-) Zobaczymy kiedy szanowna @ zawita;-)

Enni mega! Jest super! Czy Ty miałaś podane dwa zarodki? Bo wiem, że 3-dniowe. A beta po prostu piękna. Może będą dwie Fasolki? Ja w 8 dniu miałam zaledwie 6,4... Zresztą widać w sygnaturze. W 12dpt nie miałam tyle co Ty dzis! Jak widać każdy organizm jest inny i nie ma co tracić nadziei nawet jak beta na początku mała... Ja swoje Szczęście widziałam dwa razy i na razie wszystko jest w porządku. Oby jeszcze 7 m-cy ;)

reklama
Do góry