reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW87 - ok, czyli zadrapajie masz w tym cyklu, a w następnym transfer. To chyba jednak tak jak Ty mówisz, bo ja myślałam, że robi się na początku cyklu i potem czeka się z transferem do następnego.

reklama
Dziewczyny a to nie jest czasem spacerowka? W sensie gondoli sie nie zamontuje? Czaderski naprawde i ta ladowarka do telefonu!, ale na takie malutkie kolka nie wiem czy bym sie porwala :) mnie do tej pory zachwyca emmaljunga:)

Ostatnia edycja:
Ja, jeśli będę w ciąży to raczej będę polować na używany wózek w bdb stanie, bo szkodacmi lądować kasy w coś, z czego dziecko w miarę szybko wyrośnie. No chyba, że takiego nie znajdę, to wtedy kupie nowy. Koło mnie jest hutrownia z rzeczami dla niemowlaków i dla starszych dzieci, mają duuuzy wybór wózków, można sobie obejrzeć różne modele i np. W internecie poszukać potem taniej.
No ale nie będę wybiegac w przyszłość. Póki co najpirw musze zaskoczyć, hehe.

Niebajka - szkoda, że je po rodzinie nikogo nie mam, by odziedziczyła dziecięce rzeczy. Niby bratowa w maju rodzi, to może chociaż jakieś ubranka. Ale najpierw trzeba być w ciąży, hehe.

Hess, i u Ciebie przyjdzie czas na wozek i ubranka :) zreszta u nas wszytskich, nie?:)

Ola, wózek kosmiczny :) widzę, że mąż pasjonat konstruktor Ci się znalazł :)

Enni, czyli w czwartek masz wizytę u "naszej" pani doktor? ciekawa jestem, czy juz coś bedzie widać!!! pieknych widoków:)

ale ziąb!!! u Was też?

Hess ja tez nikogo w rodzinie z malymi dzieciatkami.:( Za to znajomym caly czas obradza doskonale... hyh, ja jednego nie moge wyprodukować a niektórzy juz drugiego wpadkowego oczekuja.. zal tylek sciska.. zycie;)
Ale przyjdzie i na nas pora! Tak, tak:)

Poklocilam sie dzisiaj z moim N. i od razu mam humor beznadziejny:/

anika11 - u mnie ciepło, tylko pokroju nieco.

niebajka - u moich znajomych tez urodzeń, od dawna.
Dajcie sobie buzi na zgodę i już ;)

reklama
Do góry