reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

osa87 - jeszcze dokładnie nie wiem, ale lekarz w skrócie mi powiedział, że przez ok 8-9 dni bierze się estrofem dopochwowo, potem usg i badanie estriadolu i jak jest ok, to na 5 dni luteina dopochwowo i transfer.

reklama
Enni!!! Jezus Maria!!!! gratuluję!!!! ale news!!!! a jutro piekna beta :))))

Hess, miałam ten sam antybiotyk! niech zadziała! :)

OlaSZy, Ty tez jestes z Poznania? :) rośnij zdrowo :)

jak tak czytam, że Wam się udaje, to nowe nadzieje we mnie :)

pozdrawiam Was wszystkie :)

Osa zazwyczaj estrofem, pozniej chyba lutka przez tyle dni ile ma mrozaczek i transfer . Tez sie szykuje po raz pierwszy do crio, wiec kazde info mile widziane :)

Niebajka ja odczekam 3 cykle po czyszczeniu i działamy. Tez będę miała 1 raz crio i nie mam za dużej wiedzy na ten temat.

Dziewczyny czy któraś z Was podchodziła do transferu 4 lub wiecej razy i sie udało ? Bo ja gdzieś czytałam ,ze z kolejnym podejściem szanse sa coraz mniejsze a to moj 4 transfer bedzie [emoji57]

Enni super!!!! Skoro test Ci wyszedł tak wcześnie to beta będzie piekna! Mi test wyszedł dopiero w 13dpt mi mo, że beta była w granicach 100 to wcześniej nie chciał wyjść :/ (podobno czułośc od 10, jasne...)

Marcysia może dlatego wyszła mi prędzej niż Tobie bo chyba miałam podane 3 dniowe zarodki a nawet chyba 2 dniowe.

Anika z podziękowaniem jeszcze się wstrzymuję,bo nie ogarniam tego wszystkiego jak na razie:)

Enni rewelacyjna wiadomość :-) jutrzejszy wynik to będzie formalność:-)

Ilka-a, ja miałam 7 transferów (za 1 i 5 coś się zadzialo na chwilę). Ale mam jeszcze 3 mrozaczki, więc mam nadzieję, że W KOŃCU się uda :-)!

reklama
Do góry