reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Niebajka jeszcze raz kciukasy, napisz jak dojdziesz do siebie;)
KasiaMakaronik piękny wynik ;-)fajnie że lekarz walczy o resztę pęcherzyków :)

Anika wczoraj byłam u lekarza, dała mi na badania....

Nadcisnienie ma moja mama, tata i brat :-D no i nie wiem czy mnie tez klątwa rodzinna dopadła;)) tylko że najbardziej mi skoczyło od kiedy zaczęłam stymulacje...:( Sama się przestraszyłam jak zobaczyłam to ciśnienie, zaraz w głowie miałam wylew udar:( W ciąży też miałam nadciśnienie i brałam leki, jak urodziłam ciśnienie spadło i 11 lat nie miałam z tym problemu.

Hej dziewczyny. Odebrałam właśnie wynik dzisiejszej bety - 648,1. Coś słabo rośnie... :-( A od rana strasznie mnie kluje prawy jajnik. Wzięłam nospe ale na razie nie pomaga :(

Wlasniewrocilam do domu. Strasznie jestem senna. Na wizycie po,dr kazal mi wziac juz dupka i dalej do spania,bo ponoc tak tldziala. Ostatecznie mam 8 komorek. Byc moze zdazyli juz odrzucic te slabe, bo straszn i e dlugo tam bylam. W kazdtm razie m am mieć te 8:| nie oddadza 2 do adopcji. Nie wiem czy komorki takie slabe, czy nsieniie. Nie wiem. Wszystko by bylo super gdyby nie to ze jestem taka slaba i senna. Wspanialy dzien. W pon umowiona jestsm na transfed.
Dstalam lutke, dupka, encortoni estrofe m .
Dupek od dzisiaj ti nie za szybko?

niebajka, trzymam teraz kciuki za seksik na szkiełku :) Leki masz brać juz od dziś.
Co do komórek, to lekarz mi mówił, że jak się zapłodnią to nasienie jest dobre, a jeśli potem przestają się dzielić tzn, że komórki są słabe genetycznie.

reklama
niebajka mocno zaciskam kciuki za pięknie zapłodnione komóreczki [emoji3] a dupka tak jak lekarz zlecił czyli od dzisiaj ;)
marcysia a ktory to dzien po transferze ? I jaka była ostatnia beta bo nie pamietam :/ ?

Dziewczyny miała któraś z was problem z tarczyca ? Bo ja mam brać tylko jod a moje wyniki to ft4 10,50% a ft3 38,38 % a czytałam w necie ze jak ft4 jest niższe od ft3 to juz tabletki sie bierze :/

Do góry