reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za jajcobranie niebajki :tak: Powodzenia!!!

Kalendarz

KWIECIEŃ

03 - niebajka - punkcja

06 - niebajka - udany transfer
07 - enni - podglądanie pęcherzyków
07 - ilka_a - ustalenie nowego planu działań

07/08 - OlaSzy - I pozytywna beta !!
08 - KasiaMakaronik - punkcja

10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
22/24 - Hess - wizyta przed crio

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziekuje za wszystkie wskazówki i kciuki i wszystko! Stres jest ogromny, ale nie z powodu samej punkcji, tylko tego co wydarzy sie pozniej. Oby jak najwiecej dobrych rzeczy.

Ilka ciesze sie ze wracasz do gry:))

Hess, Kate dziękuję bardzo za odpowiedź :)
Niebajka trzymam mocno kciuki, daj znac co i jak, czekamy ;) buziaki;-):-)

Dziewczyny mam problem z ciśnieniem :( strasznie mi skacze. Dzisiaj poszłam do lekarza no i miałam 180/90. Dostałam na badania krwi, moczu, usg no i robili mi ekg. Dzisiaj w domu skoczyło mi 150/106 musiałam brac tabletkę. Czy ma któraś z Was problemy z ciśnieniem? kurczę boję się teraz transferu i punkcji bo z cinieniem nie ma żartów :(

Enni z punkcja faktycznie moze byc problem.. cholera, wyniki bedziesz miala jutro? Niebezpieczne bardzo jest to 150/106 bo wartosci sie zbiegaja:| ja co prawda problemow z cisnieniem nie mam, ale moj N. tak.. przyczyn nadcisnienia moze byc bardzo wiele. Mialas juz wczesniej takie epizody?

Niebajka na początek wielkie kciukasy za punkcje :):) Nie robiłam jeszcze żadnych wyników. Dzisiaj dopiero przezyłam koszmar. Wstałam o 6 z mega bólem głowy, pojechałam przed pracą do mamy zmierzyć ciśnienie a tu 206/140 !!! wzięłam tabletkę pod język, troszkę spadło na 130/100 ale czuje się fatalnie, nie wiem co się ze mną dzieje :( czy od leków na stymulacje?
W ostatnim czasie mam podwyższone ciśnienie, nigdy tak nie miałam.... :(

cześć dziewczyny wczoraj to już mnie zmęczenie dopadło i nie zdążyłam wam napisać
estradiol i progesteron mam bardzo podobny do Niebajki jest 10 pęcherzyków po 14mm i parę małych doktorek przełożył mi punkcje o 1 dzień miała być we wtorek ale będzie w środę mówi że może jeszcze warto zawalczyć o te małe:tak: wciąż mam się kuć gonalem i menopurem w dawce 150 j
NIebajka powodzenia trzymam kciuki:-):tak:
enni twoje ciśnienie jest faktycznie bardzo wysokie mam nadzieję że to nie pokrzyżuje Tobie żadnych planów najwyżej zaczniesz brać jakieś leki a czy w twojej rodzinie ktoś choruje na nadciśnienie

reklama
Dziewczynki ja juz leze z kroplowka i czekam na swoją kolej:)
Ennie do szpitala z takim cisnieniem powinnas się udac... hormony moga Ci podnosic faktycznie. Ale to zagraza Twojemu zyciu. Strasznie sie martwie:/
Kasia Makaronik kciuki za stymulacje!! Bardzo ladny wynik, a bedzie jeszcze lepszy:)

Do góry