reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ilka_a - ja mam niedoczynność tarczycy i biorę Euthyrox. Niestety już dawno nie badałam FT3 i 4 i nie pamiętam jak to było. Ale u mnie głównie opierano się na TSH. Tylko jeśli Ty masz mieć jod podawany to raczej masz nadczynność, bo przy niedoczynności jod nie jest wskazany.
Lekarz może na razie nie daje tabletek, bo ta różnica nie jest aż tak wielka i może sam jod pomoże.

marcysiaa83 - ja się nie znam na betach, ale myślę, że jest bardzo ładna i nie masz powodu do zmartwień.

Niebajko, cieszę się, że kolejny krok za Tobą:) trzymam kciuki za ładne działanie na szkiełku - niech się dzieje!!!! mówili, że będą dzwonić, że Ty masz dzwonić? do poniedziałku tak blisko :)) super!!!

Właśnie aplikowalam sobie luteine i zaczęłam plamic. Żywą krwią. Niby nie dużo ale cały dzień mnie kluje jajnik. Nospa pomaga tylko na chwile. Nie wiem co robić :-(

reklama
Do góry