reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Niebajka hehehe myślałam o o puregonie a pisze oralgutran ;) także mas racje ;);-) Ja daje sobie od dzisiaj j2 zastrzyki gonapeptyl i puregon:):) a po oralgutranie tez miałam czerwone i bolące miejsce, to chyba normalne:)
Idę lulać bo padam na pysk :):) dobranocka

Ostatnia edycja:
reklama
Marcysia gratuluję pięknej bety ;-) dobra passa trwa na wszystkich forach ;-)

Kasik 36 gratuluję mamusiu , pamiętam dopiero Twój początek ;-)

Hess zapisz mnie proszę 10 .04 na wizytę serduszkową ....

Kasia Makaronik, cudnego podgladanka! :)

Dzewczyny mam wczorajsze wyniki, spojrzycie?
Estradiol935,7pg/ml
Progesteron0,78ng/ml

Doktor mowil ze estradiol powinnam miec w granicach 1200, a o progesteronie nie mowil nic.. czy on nie jest jakis niski?

Marcysia gratuluję pięknej bety ;-) dobra passa trwa na wszystkich forach ;-)

Kasik 36 gratuluję mamusiu , pamiętam dopiero Twój początek ;-)

Hess zapisz mnie proszę 10 .04 na wizytę serduszkową ....

Madzia - oby ta dobra passa nie kończyła się i jeszcze Hess i Agulla się załapały za miesiąc / dwa :-)

Marcysiu, po świętach będę testować - wtorek / środa. Boję się zrobić to za wcześnie, a wtedy będzie 7/8dpt. Czuje się ogólnie dobrze, trochę mnie senność dopada, lekkie rozdrażnienie, bolą mnie piersi i czasami kłuje w dole brzucha. Nie chcę jeszcze sobie robić nadziei, ale dzisiaj miałam sen, że dopadły mnie poranne mdłości:-D

niebajka - progesteron masz bardzo ładny, dobrze, że jest mały na tym etapie, to transfer będzie mógł być ze świeżaczków, a nie mrozaczków i odroczony. Estriadol też masz ładny, pęcherzyków nieco będzie, prawdopodobnie do dnia punkcji jeszcze podrośnie, więc będą śliczne jajca i nie grozi Ci hiperka :)

Madziulka Rz - dopisuję Cię do kalendarza.

OlaSzy - ja również dziękuję za pamięć i mam nadzieję, że i w moim przypadku dobra passa będzie dalej trwać. Ale ciągle mnie strach nachodzi, że nic z tego nie będzie :(. Że pierwszy transfer nie ma prawa się udać :(. I takie tam...
Dopisuję Cię do kalendarza na testowanie.

Kogo jeszcze dopisać do kalendarza??

reklama
Do góry