reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik36 gratuluję udanego porodu i zdrowego bobaska! :-D Teraz nabieraj sił żebyś mogła jak najszybciej cieszyć się maleństwem! :-)

Marcy

reklama
marcysia - gratuluję bety, na poziomach prg się nie znam. Serduszko to podobno widać od bety 1000, albo pęcherzyk widać od takiej bety.

kasik36 - tutaj również Ci gratuluję :)

Jutro trzymamy kciuki za ładne pęcherzyki u KasiaMakaronik :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

02 - KasiaMakaronik - wizyta w trakcie stymulacji

03 - niebajka - punkcja
06 - niebajka - udany transfer
07 - enni - podglądanie pęcherzyków
07/08 - OlaSzy - I pozytywna beta !!
10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
22/24 - Hess - wizyta przed crio

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Dziękuję Dziewczyny!
Hess nie mam pojęcia co tam będzie widać tego 15.04. To będzie 28 dzień po transferze. Czy już wtedy może być serduszko? Bardzo bym chciala, bo to kolejny ważny etap. W pt zrobię u siebie betę. Chciałbym wiedzieć czy dalej będzie przyrastac. I kolejna zrobię po świętach. Tak dla własnego spokoju ducha ;)

Ksik gratuluje mamusiu, wreszcie masz swoje szczęście :):tak:
Niebajka piękny wynik :-D oby wszystkie jajeczka okazały się prawidłowe i pięknie się zapładniały :-):tak:
Marcysia pięknie beta przyrasta ;) jeszcze raz gratuluję:)

Ja dzisiaj dałam sobie pierwszy zastrzyk z oralgutanu, już się nie mogę doczekać wtorku co tam zobaczę:)

reklama
Dziekuje Enni!
Z orgalutranu? W innej kolejności zaczynasz? Ja orgalutran dolaczalam pozniej.. najpierw puregon:)
Zaciskam kciuki Ennie za sttmulacje:***

Do góry