reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Enni, Niebajka, ja też mam doświadczenie z puregonem i muszę Wam powiedzieć, że reagowałam lepiej niż na gonal. Na gonalu 1-2 pecherzyki, a na puregonie 3! no i cena rewelacyjna! a roznica w cenie miedzy 300j a 600j wynika z innej stawki refundacyjnej, ale tego pewnie się domyslacie:)a co do aptek, ja jestem z Poz, moja lekarka wskazała mi aptekę, do której mam sie udać, ale ja we własnej osiedlowej zapytała - co prawda nie mieli, ale na kolejny dzień mi sprowadzili z hurtowni:) ceny wszedzie takie same, więc warto sprawdzic, czy moze gdzieś blizej mozna kupic. trzymam kciuki za grono puregonowiczek :D ja do Was dołączę za jakieś 1,5 tygodnia!

Kasik, ale to niesamowite, ze jutro Maluch bedzie z Tobą :)

dziewczyny, pozdrawiam Was wszystkie w ten paskudny pogodowo dzień!

reklama
Aniko oj
paskudny z calych sil:/ swieta zapowiadaja tez takie brzydkie:( Chyba zwariuje jak bede musiala czekac na wiesci z kliniki siedzac dwa dni przy stole;/ ani na spacer ani nic..:( a te 1,5 tygodnia do Twojej stymulacji zleci szybciutko! Juz sama sie nie moge doczekac az zaczniesz!

Mi Pani w aptece nawet ściągnąć tych lekow nie umiala! Odesłała mnie do apteki "matki" na drugi koniec miasta..
Pod klinika na szczescie maja full zaopatrzenie;)

Dziewczyny wszystkiego dobrego:)
Marcysiu czekamy na piekna bete!
Kasik jeszcze raz wielkie kciuki za Was:* juz jutro sie zobaczycie:)

Kurde juz lezalam na lozku z cewnikiem i w slicznej koszulce granatowej z odkrytym tylkiem ale przyszedl doktorek i powiedzial, ze maja wazna operacje onkologiczna i przesuneli na godz 11. Cewnik nie fajna sprawa, nie wspomne o porannej lewatywie, okropienstwo.

niebajka - super pęcherzyki, gratuluję, transfer tuż tuż, zazdroszczę :)

kasik36 - kurcze, to pech, ale co zrobić. Lewatywa faktycznie nieprzyjemna, ale cewnik fajna rzecz, o ile jest dobrze założony ;) Trzymam kciuki :)

Niebajka no to gratulacje produkcji ;) Trzymam kciuki za pozytywny wynik punkcji. Oby jak najwięcej nadawało się do zapłodnienia! :tak:

Kasik dobrze że z Tobą i Dzidzią wszystko ok. Resztę przeżyjesz ;) powodzenia!

Kasik, myslami jestesmy z Tobą!!!

Niebajko kochana, ale się cieszę z tych dobrych wieści od Ciebie:))) jakby mnie to mnie samej dotyczyło:) wszytsko pójdzie teraz dobrze!! no i widzisz, oba jajniki zaskoczyły i naprodukowały! a skoro to jajeczne świeta, a jajko to symbol życia, to Cudem musi się to dla CIebie skończyc! :))

reklama
Do góry