reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik
ja jestem w wawie w invimedzie dr Marek Kiljańczyk który ma różne opinie. Jedni go chwalą inni zupełnie odwrotnie.

Lawendowy_sen
ode mnie też dostajesz w dupe i do tego indiański taniec za dzisiejsze badanie

reklama
Ja już jestem po pobraniu. No i teraz czekanie na wyniki.
Matko, jak ja się denerwuję, a Wy nie zaprzestańcie tańcowania :tak: Mam nadzieję, że i tym razem pomogą.

Agnela ja miałam mieć tak jak ty. I nic z tego nie wyszło. Podobno z nasienia emka nie dojdzie do zapłodnienia. Teraz czekamy na powtórzenie badań. Nawet in vitro, które jest już ostatnią szansą, nie jest dla nas!!!!!!!!! Ja mam dopiero 24 lata i muszę pogodzić się, że już nigdy nie urodzę dziecka :(

Malwisia, no co Ty, nigdy nie należy się poddawać. WALCZ! Czy dobrze rozumiem, Twój emek ma kiepskie nasienie? Ale czy na pewno nie da się nic a nic zrobić? Idzcie do innej kliniki. Bo ta w Bydzi to już mi działa na nerwy tym w jaki sposób Was potraktowali, to mają być lekarze!? Ale ja już dawno słyszałam niepochlebne opinie na ich temat, dlatego wybrałam Gametę, wolę tracić czas i kasę na dojazdy, ale mieć pewność, że jestem pod opieką lekarza a nie ... brak słów Nie poddawaj się Malwisia, działajcie :-) Przenieście się do innej kliniki (polecam Gametę i dra S...) lepiej poczekać dłużej ale mieć pewność, że przynajmniej będą starali się Wam pomóc. Podobno są zapisy dopiero na kwiecień, ale czas szybko leci.

Angella ja też idę długim, ja co prawda antyki miałam na torbiel i brałam je od 5 d.c, 17 dnia brania anty miałam wizytę, torbieli nie było i dostałam gonapeptyl na 7 dni, anty zakończyłam na osiemnastu tabsach, tak mi zalecił lekarz. Wizytę mam w poniedziałek to będzie po zastrzykach i odbiorę resztę leków, ale jeszcze nie wiem jakie konkretnie.

Ja na razie dostałam gonapeptyl (14 ampułek). Z tego co się zorientowałam dziewczyny robiły sobie zastrzyki codziennie ale ja mam robić co drugi dzień, to chyba dlatego, że mam wysokie AMH 8,83. Jeszcze nie wiem jakie leki mi dojdą później, będę miała wypiywane recepty na kolejnych wizytach. MAm terminy na: 18, 24, 26 i 28 września. Ty też masz tak częste wizyty?

Angella ja też mam wizytę 24 września :):) na 18 :p
Lawendowy o której masz wyniki? Bo wiesz...ja tańczę i tańczę :)
Malwisia zmień klinikę!!!!!!! Kto Ci powiedział że nie macie szans??Polecam Gamete i Invimed (Genna jest bardzo zadowolona)

Gonia, wyniki maja być około 12.
Już sama nie wiem, czym mam się zająć, żeby nie myśleć i nie denerwować się. Ale to i tak jest silniejsze ode mnie.

reklama
Do góry