reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy tańczę i tańczę specjalnie dla Ciebie :-) Zaraz jadę do Trójmiasta na badania i przy okazji na zakupki więc wrócę pewnie późnym wieczorem ale będę śledziła na bieżąco info od Ciebie na telefonie :tak::-)

reklama
Lawendowy i to jest super beta:tak:

Ja dzowniłam do kliniki z info o becie, powiedziałam że odstawiłam dziś leki ale trafiłam na tą zołzę a ona na mnie z ryjem ze nie moge odstawić leków bez konsultacji z lekarzem:angry:no to ja jej powtarzam że beta poniżej 1 dwukrtonie oznaczona a ta pyta czy mam tel do dr M. A jak nie to mam dzwonić po 14 i rozmawiać z dr. Poj.....ło sie panience:crazy:
Po co brać luteinę jak zaczyna się @ i fraxi:confused: ciekawe na kiedy się umówię:baffled:

Agusia ale dlaczego masz niedobre zarodki? przecież jak dotrwały do blastocysty to chyba ok:confused: bez fragmentacji i dobrej klasy

reklama
Dzień doberek:)
Oj Lawendowy, Ty to widzę , że lubisz budować napięcie!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!:-D i niech przyrasta dalej!!!!!!!!!

Gizas trzymaj się kobietko!!!!! Wkońcu będzie dobrze!!!!!
Malwisia uciekaj z tej kliniki !!!!! To jest powoli nieludzkie co oni tam wyprawiają!!! Albo na jakąś konsultację do innego lekarza i zobaczycie co Wam powiedzą.

Do góry