genna
Fanka BB :)
Gizaskumjestes bardzo cierpliwą osobę , dasz radę w tej nierównej walce, tyle lat walczycie!!! Buziaki kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Darka, zaplodnic mogą te 6 a resztę niezaplodnionych , czyli oocyty zamrazaja jeżeli sobie życzymy i za to płacisz właśnie 900 zł a nie za zapłodnienie reszty. Podadzą ci zarodek podczas transferu i to co sie ostanie z reszty zarodkow do 5 doby to mrożą i to jest za darmo do końca trwania programu czyli do 2016 r, ja mam taką wiedzę na ten temat i tak jest w regulaminie .A powiedz mi kochana, bo Ty też leczysz się w InviMedzie, zapładniają Tobie tylko te 6 komórek czy więcej. Ja się ostatnio pytałam mojego doktorka jak to wygląda i on mi powiedział, że mogą zapłodnić więcej ale wtedy koszt 900zł za przechowywanie tych dodatkowych, ja tam jestem w stanie zapłacić te 900zł za przechowywanie (jeśli tyle jajek naprodukuje - zacznijmy od tego;-)) bo nie łudzę się , że uda mi się za pierwszym razem, tylko nie spytałam już co dalej, tzn czy criotransfer tych dodatkowych jest też dodatkowo płatny? Spytam go w poniedziałek, ale jestem ciekawa jak to u Was się odbywa dziewczyny.