reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć kochane :)
nie było mnie tu 2 dni, a Wy już tle naskrobałyście-> później odrobię zaległości.
Ja od wczoraj zaczęłam -mam nadzieję, że owocną- stymulację :). Na razie dostałam zastrzyki na 7 dni z gonapeptylu i menopuru. Już wczoraj po pierwszym zastrzyku bolał mnie brzuch, nie wiem czy tak ma być.
Miłego dnia.

reklama
witam się z rana ... nie tak wczesnego :p
mam lenia, jak zwykle po II zmianie w robocie ...

genna
ale wynik!!!

nie dzwoniłam jeszcze do tego lekarza, mam stresa przed tym telefonem ...
ale napewno to zrobię

Jeżeli chcecie aby stowarzyszenie się tym zajęło to proszę o dane o,które prosiła Ania.
agusiapela
a jakie to stowarzyszenie?
chce się tam zgłosić.

dzwoniłam za to do tego instytutu matki i dziecka ...
jestem kolejna niezadowoloną pacjentką ...
super
powiedzieli że te badania powinnam zrobic ale już po zakwalifikowaniu ...
he
jestem już pewniejsza swoich a przede wszystkim waszych racji
to dzięki wam ... !!!

Ostatnia edycja:
Genna już tuptam za jajcorka piątkowe :-)

Lawendowy czekam na piękny przyrost betki :tak:

Dostałam dzisiaj @ więc zaczynam przygotowania do wizyty kwalifikacyjnej. Jutro FSH, w czwartek jadę do Gdańska na AMH i M na ogólne badanie nasienia, w następnym tygodniu do rodzinnego wypełnić kartę o ogólnym stanie zdrowia, którą dostałam z Invicty i wizyta zwykła, żeby gin sprawdził czy mamy komplet. Muszę się streszczać bo 22 września lecimy na tydzień na Majorkę a po powrocie do wizyty zostanie już tylko troszkę ponad tydzień. Jak ten czas leci ...

no kasik
to masz co robić ... ja też będę ganiać ...

myślicie dziewczyny że mogę zmienić lekarza na następna wizytę bo ten jest jakiś drętwy, cichy, mało rzeczowy

Witam!
Malwisia to udanej wizyty, abyś też już ruszała z kopytka:-)
Lawendowy ładnego przyrostu betki życzę, czekam z niecierpliwością na wieści i przebieram nóżką w rytm;-)
Genna świetny wynik, kilogramami się nie martw na pewno zlecą jak zaczniesz karmić:tak: A powiedz mi kochana, bo Ty też leczysz się w InviMedzie, zapładniają Tobie tylko te 6 komórek czy więcej. Ja się ostatnio pytałam mojego doktorka jak to wygląda i on mi powiedział, że mogą zapłodnić więcej ale wtedy koszt 900zł za przechowywanie tych dodatkowych, ja tam jestem w stanie zapłacić te 900zł za przechowywanie (jeśli tyle jajek naprodukuje - zacznijmy od tego;-)) bo nie łudzę się , że uda mi się za pierwszym razem, tylko nie spytałam już co dalej, tzn czy criotransfer tych dodatkowych jest też dodatkowo płatny? Spytam go w poniedziałek, ale jestem ciekawa jak to u Was się odbywa dziewczyny.

Powtórka z poniedziałku, beta poniżej 1, ale to było wiadomo, mimo ze wczoraj jeszcze zaaplikowałam 12 tabl luteina to @ już dziś przylazła, zaczyna się rozkręcać, czyli definitywnie klapa:zawstydzona/y:

GizaS :-( a ja tak czekałam na wieści od Ciebie, na dobre wieści! Uda się, każdej z nas się uda :tak: Przyznaj się, że chciałaś poczekać na mnie ;-)
Darka, o wszystko pytaj naszego doktorka, przecieraj szlaki kochana :-D
Kwiatku, czekam na wynik Twojego usg 3d i ciekawa jestem czy Was już dzisiaj zakwalifikuje :confused:
Lawendowy, woogie boogie za bliźniaczą betkę :tak:
Genna, wow! Ale jajec!!! :szok::rofl2:

Pozdrawiam cieplutko resztę babeczek :tak:

reklama
Nie no pewnie, czekam już 5 lat, to poczekam i więcej i zadłuże się maksa bo jeszcze nie moja kolej:crazy:

Lawendowy trzymam kciuki za piękną bętę, za super przyrost:sorry2:
Agusia jak wizyta? Co się dowiedziałaś o scratchingu w ramach programu?

Do góry