smerfeta
Fanka BB :)
Dzwoniłam do Gamety i niestety zabieg i tak w tym roku już by się nie odbył. Kurczę, chyba ugrzęznę w tym Genesis które znowu zrobiło mnie w jajco. Moje AMH już sobie u nich leży a oni mnie o tym nie informują. Dowiedziałam się tego z laboratorium.
Malwisia a nie możesz pojechać po wynik AMH? Niech Ci dadzą bo przecież i tak będzie Ci potrzebny. Jeśli zaś chodzi o Gametę to fakt, skończyła im się pula przyznana przez MZ, a poza tym w październiku trzech lekarzy wyjeżdża na konferencję na 3 tyg do USA (zostaje 1 lekarz, choć ostatnio widziałam tam sporo "nowych w białych fartuchach"). Mój M zaoferował się, że może z nimi jechać do USA i robić im notatki ;-) Dr Cz stwierdził że fajny pomysł Oczywiście tak sobie żartowali
Jak czytam to co piszecie o klinikach to aż oczy mi wyłażą z orbit. Czytam i nie wierzę, to jakiś absurd!!! Ja dostałam już skierowanie na badania hiv etc ale mamy robić zaraz przed rozpoczęciem ivf. Na skierowaniu lekarz napisał "MZ" i powiedział, że za to nie płacimy. Mam nadzieję, że tak dalej będzie... wierzę, że tak bo dr W często dawał mi "voucher" ;-) na bezpłatną wizytę (np wtedy gdy zrobił mi się torbiel)