reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hejka
Dobrze, że piszecie o tych opłatach za wizyty kwalifikacyjne. Trzeba będzie na to zwrócić uwagę. Ciekawe, czy będę mogła taką wizytę "odbębnić" na standardowej wizycie bo to mój gin przeprowadza te wizyty w Gamecie... no nic póki co muszę zacząć nowy cykl (albo i nie ;-) ) i podejście jeszcze do iui, więc jakby źle nam Kasik poszło (tfu tfu) to pewnie razem będziemy podchodzić do ivf ;-)

Ostatnia edycja:
WITAM DZIEWCZYNKI:-)
Smerfetka a kiedy podchodzisz do IUI?Trzymam kciuki za ciebie i będzie dobrze:-)
Ja teraz jak odbiorę wynik z cytologii to uderzam do lekarza i już będę coś wiedziała czy przystąpimy do rządówki czy też nie:tak: Dwóch lekarzy mi mówiło abym się niczym nie martwiła,że będzie dobrze,że mamy dużą szansę,że mamy czekać spokojnie na wyniki ale wiecie jak to jest....Strach ma wielkie :szok:
Trzymam kciukasy GIZAS za twoje AMH i myślami jestem z tobą :-)

Dzięki dziewczyny, też liczę że skoro wszystkim dziewczynom wychodzi większe to mi tez ciut większe wyjdzie:sorry2: Stresa mam mega. A na stronę diagnostyki wchodzę jak tylko dopadam neta:sorry2:

reklama
Agusia pewnie mniej więcej w połowie sierpnia podejdę do iui... o ile wszystko dobrze pójdzie, no ale już kurcze mógłby się skończyć mój pech na torbiele i owulkę po stronie braku jajowodu:dry:

Gizas w razie co, warto będzie jeszcze zrobić AMH w innym labo, na pewno będzie miało inną wartość, ale myślę, że nie będzie to potrzebne bo jak widzisz te stare badania AMH jakieś musiały być niedokładne skoro każdej wyszło wyższe

Do góry