reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej Dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w nowym roku i jak najwięcej zdrowych ciąż tutaj 🥰

Czy jest tu ktoś po/w trakcie IVF w warszawskim Bocianie i mógłby polecić któregoś z lekarzy? Podobnie jak @Leanne, jesteśmy zapisani na Stawki 9.01, ale już dwa razy nam przekładali godzinę, a potem nawet dzień u jednej doktor, a w końcu nas zapisali do jakiegoś młodego ukraińskiego lekarza, który ledwo 2 lata temu zrobił socjalizację z ginekologii i położnictwa. No i jakoś nie jestem przekonana 😕

Rozważam jeszcze Fertimedica z racji lekarza, który wzbudził moje zaufanie już po pierwszej wizycie. Tyle, że na Stawki mamy dużo bliżej, co biorę pod uwagę z racji dużej ilości wizyt w czasie całej procedury 🙄
My byliśmy u dr Kowalskiej, byliśmy bardzo zadowoleni, dwie ciążę na 3 transfery uzyskane. Chociaż odkąd wszedł program, to myślę, że przez ilość osób, jak np. nie było miejsc u naszej doktor to chcieli nas zapisać do kogoś innego, co nie było nam na rękę bo mieliśmy już jakieś ustalenia, na szczęście udało się następnego dnia nas upchnąć.

reklama
Przykro mi z powodu samopoczucia... strasznie długo Cię męczy...😢 mnie też nudzi po posiłkach, że ochota do jedzenia słaba, ale to dopiero ułamek czasowy.
Trzymam kciuki za prawidłowy przebieg ciąży, żeby wszystko się unormowało i za Ciebie!🙏
U większości jednak przechodzi po pierwszym trymestrze. Ja to już liczę na fajny połóg :D

U większości jednak przechodzi po pierwszym trymestrze. Ja to już liczę na fajny połóg :D
ja Ci współczuję tych mdłości. U mnie żadnych wymiotów, mdłości to poczułam może kilka razy w aucie na miejscu pasażera, za to węch mam mocno wyostrzony 🙈
Tak jak piszesz może za te mdłości ciąża będzie dla Ciebie łaskawsza po porodzie 😅

@Sunflowerxxx jak się czujesz przed jutrzejszym transferem ?
Ja to czuję się bardzo dobrze, w optymistycznym nastroju :) Mam nadzieje że po ostatnim biochemie ten raz bedzie udany. W domu mam 7 miesięcznego bobasa więc w sumie jestem caly czas aktywna i musze byc pelna energii (bobas jest z poprzedniej procedury - wowczas mialam tylko 2 zarodki, transferowalismy oba naraz, bo nie byly, az tak dobrej jakosci, ale sie udalo). Zastanawiam się tylko czy nie za szybko podjelismy decyzję o kolejnym dziecku, może organizm nie jest jeszcze gotowy na przyjęcie zarodka. Ale mam prawie 40 lat i niestety nie ma co odkładać decyzji :) a ty jak się czujesz? Wszystko u Ciebie w porządku?

reklama
Do góry