reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
No właśnie smerfeta
Zapomniałam napisać
Piękny człowieczek. . .
Weszłam sobie na pierwsza stronę i widzę że invicta gdańsk króluje . . . Kwietnioweczki ;-)
Może do was się przeniose :-D

WRZESIEŃ:

11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
11.09.2014 kwiatuszekq transfer

12.09.2014 Magda, USG połówkowe
12.09.2014 Hania wizyta
13.09.2014 Kasik81 transfer
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Anulla wizyta
15.09.2014 Marikka transfer
16.09.2014 Anuszka wizyta
16.09.2014 Madziula87 wysoka beta
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
18.09.2014 Hania wizyta
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
29.09.2014 Montana wizyta w klinice
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sylka kciuki za wizytę , i ogromniaste za transfer Kwiatuszqa by maleństwo zostało z tobą na zawsze :-)

Anuszka , a w jakim mieście ? w Gdańsku czy Warszawie ?

Smerfetko cudny malutki człowieczek , to musi być cudne uczucie oglądać swojego kropka , który już przestał być kropkiem :-) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Anuszka w ogóle o invikcie w wawie nie myśl , podejście do ludzi jak w fabryce, a novum to najlepsza klinika w Warszawie , jak zmieniłam klinikę to moj dr mówił albo Gameta Gdynia, jeżeli chce zostać w 3miescie a jak Warszawa to novum (mi polecał dr wojewódzkiego , ale Pole leczyła sie u obuchowicz) możesz poszukać opinii w necie ale juz nawet smerfeta ci powiedziała ze novum. Nie ma co zmieniać na byle jaką klinikę .

Kasik wydawało mi sie za na twoim suwaczku widziałam 10 t i 1 dzien wczoraj ? A to oznacza skończony 10 tydz i ze jestes juz na początku 11

Kwiatuszek kciuki za transfer :)

SYLKA czekamy na wieści ;)

Ostatnia edycja:
Enni przykro mi :-(
Kasik 81 piękny wynik - 13 napewno będzie szczęśliwy :-)
Anulla cudowna betka, za piękne widoczki kciukam :-)
Hania dużo odpoczywaj, a za twojego grosia ij jego mocne serduszko mocne kciuczki :-)
Marrika wynik pobranych komóreczek rewelacja - teraz za piękne zarodeczki kciuczki :-)
Anuszka :-( mocno się trzymaj!
Smerfetka widoczek nieziemski - cudowny dzieciaczek ;-)
Kotuśka ładny brzuszuś i spodnie też rewelacja :tak:
Syllka za wizytę mocne trzymam :-)
Kwiatuszek za spokojny transferek, by Kropuś został z Tobą na kolejne 9 miesięcy! :tak: powodzonka!

reklama
Dziękuję kobietki że jesteście z Waszymi słowami jakoś łatwiej to przejść.
Dzisiaj nastał nowy dzień i u mnie jeszcze większa siła do walki:) W poznaniu tak jak i w Łodzi powiedzieli mi ze papiery przesyłane są w ciągu 2-3 tygodni, także po tym czasie mam dzwonic do Gamety, jeżli będą moje papiery od ręki jestem umawiana na wizytę:tak: nie macie pojęcia jak się cieszę:) Może za 2-3 miesiące znowu wróce do walki.

Do góry