reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Wiem jak tj :) ZUS był na kontroli i mnie nie było. Zawezwali do siebie :) Pan dr Chirurg popatrzył mi głęboko w oczy zapytał ile mam wzrostu i zmierzył RR :) Powiedziałam sama od siebie o ciąży i mnie już nie czepaili.

Dziewczyny ja mam termin na 16 marca :)
Mi dzisiaj ZUS przelał za 13dni chorobowego zwolnienia za sierpień i tylko się cieszyc że tak terminowo i w dodatku o wiele więcej kasy niż się spodziewałam.
Mnie na wieczór jak już leżę w łóżku po kolacji zaczyna męczyć zgaga i mam mdłości ale bez kłaczków na szczęście ;)

Genna ale zaszczyt Cię spotkał :-D mi kolezanka która kilka lat temu pracowała w ZUS-ie mówiła że ciązowych zwolnień z kodem 'B' ZUS podobno sam z siebie nie sprawdza, chyba że mają zgłoszenie.
A być poza domem przecież możemy - pewnie wszystkie z nas mają na zwolnieniu 'może chodzić' - standardowo tak chyba wypisują.

Kotuska niedlugo przejdą ci mdlosci . Mnie tez wymeczyly na szczescie juz zapomnialam jak to bylo bo zaczal sie na prawde fajny okres maluch sie rusza najczesciej nad ranem i poznym wieczorem . Super uczucie :cool:

SYLKA rozumiem ze z maluchem wszystko ok?
Ja tam nie wiem czy ktoś nasłal ich czy nie, w pracy jestem 2 dni w miesiącu i to bardziej towarzysko lub ewentualnie podpowiem cos mojej zastępczyni a to właściwie przy okazji Jak przynoszę zwolnienie :) ale wiem ze u mnie są takie kwiatki, nie pracownicy, tylko osoby przychodzące na trening ktore lubią donosić na wszyskich haha ale mam ich gdzieś :)infinity dokładnie na zwolnieniu napisane "moze chodzić" wiec niech sie bujają :p mam nadzieje ze teraz juz spokój mi dadzą bo tylko pies sie stresuje jak obcy przychodzą :p

Kciuki za dzisiejsze wizyty i udany transfer enni:)
Smerfetka, pięknych widoków na usg:)
No to w kwietniu będzie naprawdę wysyp mamusiek :-D

a moja beta z dzisiaj - 906,6mlU/ml :szok: - a to 13dpt. Niektóre z Was miały wyższe, ale myślę, że jest ok i ulżyło mi jak odebrałam wynik i teraz nareszcie jestem spokojna. Teraz w niedzielę robię wyniki żeby mieć na poniedziałek i myślę, że jest spora szansa na pęcherzyk ciażowy w poniedziałek :tak:

reklama
Genna, ale miałas gosci !!! Szkoda, że nie przyszły wczesniej jak kłaczkowałas... miały by namacalny dowód !!! hahahah . A tak swoją drogą to już chyba nie mają kogo sprawdzac. Przecież wiadomo że lekarze by nie wypisali kodu B bez ciązy. No ale panie z zusu tez muszą coś robić.
A jak sprawdzały czy jestes w ciąży ? Musiałaś pokazać brzuch czy nie masz poduszki wsadzonej ??? No normalnie rozbawiło mnie to !

Ewelina, nawet nie wiesz jak czekam na te ruchy !!!

Anulla, piękna beta !!! Bardzo sie ciesze. Myśle że przy takim wyniku pęcherzyk to już tylko pro-forma.
Anulla, a nie jest Ci głupio przed kropkiem że tak w niego nie wierzyłaś? Proponuje lec, kup dobre ciacho i przepraszaj bo wiesz jak sie kropek zemsci to zaserwuje Ci takie kłaczki że Royal baby Genny to bedzie pikuś.:-D

Ostatnia edycja:
Do góry