reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy właśnie przed sekundą tak samo pomyślałam żeby zadzwonić do 3miejskich klinik. Tylko kojarzy mi się że nie można zmieniać kliniki w trakcie rozpoczętej stymulacji, a ja biorę antyki i oni mogą uznać że to już jest rozpoczęta stymulacja.

reklama
Malwisia, niby tak, ale porozmawiaj szczerze i powiedz, jaka jest sytuacja.
Papier jest cierpliwy i wszystko przyjmie. a jak chcesz, to ja jutro mogę podjechać do Invikty w Gdańsku i dopytać się, jak jest ze zmianą kliniki i czy oni ewentualnie by się podjęli. Może jeszcze nic straconego.
A to przecież nie jest Twoja wina. Sama siebie nie wykluczyłaś z programu. Więc antyki można potraktować, jako niebrane.

Agusiapela, tule Cię mocno.
Pamiętaj, że myślę o Tobie i wysyłam Ci pozytywna energię.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5589299.jpg

Agusiapela ja tu wchodzę po pozytywne wieści od Ciebie a tu lipa :-( Strasznie mi przykro kochana. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jednak betę, żeby się upewnić czy nie było ciąży biochemicznej. Może wówczas gin przy następnym podejściu poda inne leki, silniejsze lub bardziej skuteczne. Myślę, że to ważne, nie kosztuje wiele a może wiele powiedzieć (przynajmniej lekarzowi bo mi niewiele). Trzymaj się kochana i nic się nie martw o mrozaczki, są silne, zahartowane i nie ma opcji, żeby nie chciały z Tobą zostać na 9 miesięcy :tak::-)

Jadę dzisiaj z moim M do Iławy na 3 dni do spa, na 3 rocznicę ślubu. Byliśmy tam (tzn w Iławie) na pierwszych naszych wczasach 19 lat temu więc będzie to podróż sentymentalna :-D Ale będę do Was zaglądać bo dużo się dzieje i po 3 dniach nie dam rady nadrobić. A Wy tu działajcie ostro kobietki :tak::-)

Ostatnia edycja:
Nie zawsze branie antyków przed zastrzykami oznacza długi protokół:sorry2:czasem są podawanae po to aby nie było niespodzianek typu torbiel:dry: ja przed zastrzykami brałam antyki ale u mnie powodem był ostateczny etap wchłonięcia torbieli z maja no i właśnie obniżenie ryzyka pojawienia się nowej. A szłam krótkim protokołem.
Nie sensowne jest tylko przeciąganie tego u Malwisi skoro tak rozreguluje się oraganizm. Tak nie moze być ze ma sie krwawienie w połowie i po odstawieniu, rozumiem plamienie:confused:
Maliwisia a Ty jak masz jeszcze ciut czas to kup M salfazin, koenzym q10, larginine i dawaj mu wraz z kwasem foliowym.

reklama
Agusiapela dzwoniłam do Invikty i powiedzieli że wszystkie formalności muszę załatwiać w klinice w której jestem zakwalifikowana a w trakcie stymulacji nie można zmieniać kliniki a za początek stymulacji uznają już antyki. i Dupa!!!!!!!!!!!!!!

Do góry