Agusia AH czyli naciecia nasłonki ma przesłanie jeśli faktycznie zarodek ma ją grubą, a przyczyną tego może być np endometrioza. Wiem że nie jest to w pakiecie MZ, ale może Provita to robi skoro IMSI te podpięła pod MZ
co z drugiej strony jest trochę dziwne bo jak się policzy koszty to już z IMSI przekraczają dotacje 7500 zł więc chyba z wlasnej kieszenie dokładaja bo zależy im na statystykach i odestkach ciąż
wązne że pacjent nie cierpi a ma z tego korzyści
Do podnoszących wskaźnik ciąż można jeszcze zaliczyć scratching endometrium a także embyo gel.
Maliwisa dziwne że masz podpiętę to pod stymulację jak Ci każą brać druga porcję antyków
Co do morfologii 0 to nasz Kwiatuszek jeszcze nie przeszedł kwalifikacji
więc nie wiem czy na tym przykładzie można się oprzeć. Wskażnik do zakwalifikowania męskiego jest obniżona liczba plemników ale jest tez podane że trzeba z nich wyselekcjonować gotowe gamety do zapłodnienia, a przy brau prawidłowej budiwy nie wiem czy nie było by wskazanie pobrania nasienia z jąder, to już jest w regulaminie MZ. Malwisia zrób sobie liste pytań żebyś nic nie zapomniała się zapytać i wałkuj tę swoją klinikę a jak będą strzelach fory to rozmowa z dyr i pokaż im co o tym myślisz
Ja na pierwszą wizytę do gyn wzięłam listę chyba z 15 punktami, pewnie bym połowy z nich zapomniała a tak uzyskałam odpowiedzi na każde, bo już wtedy wiedziałam że mój dr jest małomówny ale jak się go pyta o konkrety to odpowiada
nie przeraziła go moja lista:-)
Lawendowy jak się czujesz? Nasze maleństwa mają dzis 9 dobę, chyba juz się wgryzły
jak myślisz? Robiłaś dziś progesteron?
Blue widziałam Twoje zapytania na Novum. Też tak myslę i myślę i wydaję mi się że coś jest u Ciebie pominiętę, pewnie jest to drobna rzecz a jak widac skutecznie uniemożliwiająca zajście w ciąże. Ale Ty już byłaś w ciąży więc nie masz aż tak złych komórek, coś je musi osłabiać
może jakaś bakteria czy sama nie wiem co
Jak się czujesz? Minęly złe objway stymulacji? Masz jakąś kontrolę jajników?
Genna pięknie reagujsz na leki:-)niezła z Ciebie kurka nioska:-)
Kasik udanego weekendu, nabierz sił na jesień:-)