reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas ja jeszcze nie odstawiłam antyków a mam plamienie. tzn jak zaczęłam je brać to mi się zatrzymała @ miałam tylko kilka dni plamienie, i od 3 dni znowu plamie, wczoraj wydaliłam dwa takie dziwne duże skrzepy wydawało mi się ze @ się rozkręciła a dziś znowu tylko plamienie. A mam 15 dc.

A powiedź mi jeszcze w jakich dawkach i porach dnia mąż ma brać te suplementy???

reklama
Malwisia, tak sobie jeszcze pomyślałam, że skoro ta Twoja klinika stwierdziła, że jesteście wykluczeni z programu,
to zabierz wszystkie dokumenty i poproś od nich NA PISMIE, uzasadnienie dyskwalifikacji poparte paragrafami z programu rządowego. Niech Ci wyszczególnią, że chodzi o parametry nasienia Twojego męża.
I w którym miejscu programu rządowego jest napisane, że to dyskwalifikuje. Zapytaj się, czy nie maja nic przeciwko,
żebyś potwierdziła to w Ministerstwie.

Kasik ja też chcę do tego spa :)

Lawendowy ale oni jeszcze nie powiedzieli że jesteśmy wykluczeni z programu, tylko że się będą kontaktować z Ministerstwem jak ono się zapatruje na nasz przypadek.

Jutro po 17 idę na wizytę do mojego lekarza w przychodni i się dowiem czy moje zaburzenie miesiączki jest normalne czy też nie.

Malwisia, w czasie brania antyków, mogą zdarzyć się plamienia, krwawienia. Przeczytaj ulotkę i zobacz, czy przypadkiem nie napisali tego. Przy poprzednim podejściu brałam antyki 35 dni i przez cały ten czas miałam normalne krwawienie menstruacyjne. A po zakończeniu przyjmowania leków, ustało samo.
A jakie masz antyki?

reklama
nasze wyniki przewaznie to
A0,
B2,3
C 4,3,raz 7
D 94,95,90
ale morfologia zawsze 0
raz była 2% i raz 4 ale to bylo malo wiarygodne badanie
i tez jeszcze nie mamy kwalifikacji czekamy na kariotypy

Do góry